Η Δημοτική αρχή Νιγρίτας με πρακτικές του περασμένου αιώνα περιμένει να… «βρέξει» ανάπτυξη!

Η Δημοτική αρχή Νιγρίτας με πρακτικές του περασμένου αιώνα περιμένει να… «βρέξει» ανάπτυξη!

Πώς να χαρακτηρίσει τις πρακτικές της Δημοτικής Αρχής Νιγρίτας, όταν διοργανώνεται συνέδριο για την ανάπτυξη της περιοχής της, στην… περιοχή της (με θέμα το βασικό «προϊόν» της Νιγρίτας, τη γεωθερμία που παραμένει ανεκμετάλλευτη για χρόνια) και αυτή προσπαθεί,

να τη σαμποτάρει με κάθε τρόπο (μη παραχωρώντας την αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου), αφού αυτή διοργανώνεται υπό… «Κομουνιστών» (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), (σ.σ. οι οποίοι ως γνωστόν είναι «μιάσματα» που θέλουν να μας «σφαξουν» με «κοσνερβοκούτια» και να «μας πάρουν τα σπίτια και τις περιουσίες»).

Ενώ επίσης (αν δεχθούμε τις αιτιάσεις της περί μη χρησιμοποίησης της αίθουσας από κόμματα), τι την εμπόδιζε να παραβρεθεί στην ημερίδα, όπου είχε προσκληθεί (η Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της) και μάλιστα ειχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, να απευθύνει και χαιρετισμό κατά την έναρξή της;;;

(σ.σ. Να την πληροφορήσουμε ότι, ήδη η ασθένεια του «κομουνισμού», εχει πάψει να είναι μεταδοτική και δεν υπήρχε κίνδυνος «μολύνσεως»)

Κατά τ’ αλλα εκεί στη Νιγρίτα, δεν κρατάνε ούτε τα …προσχήματα,  περιμένουν να «βρέξει» ανάπτυξη!!!  Αν και φοβόμαστε πως και όταν αυτό συμβεί, αυτοί θα …ανοίξουν ομπρέλα!!!