ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: (2 /12/2001 – 2/12/2014) 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοτικά πράγματα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: (2 /12/2001 –  2/12/2014) 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοτικά πράγματα
Στις 2 Δεκεμβρίου 2014 συμπληρώνονται 13 χρόνια από την ημέρα της δημιουργίας της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων
Στις 2 Δεκεμβρίου 2014 συμπληρώνονται 13 χρόνια από την ημέρα της δημιουργίας της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Με αφορμή τα 13α γεννέθλιά της, το συντονιστικό συμβούλιο της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Σερρών «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων συμπλήρωσε  δεκατρία χρόνια  συνεχούς, δημιουργικής και γόνιμης λειτουργίας στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Σερρών.
Η μόνη ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη δημοτική παράταξη με συνεχή και ακούραστη πορεία από την ημέρα της ίδρυσής της(2001) έως σήμερα(2014).
 Η Δημοτική Πρωτοβουλία είναι δημιούργημα των πολιτών και σ´ αυτούς ανήκει! Δίνει στον κάθε πολίτη την ευκαιρία να εκφραστεί, να ακουστεί, να ενεργοποιηθεί, να αναλάβει πρωτοβουλίες, να προτείνει, να αποφασίσει, να οραματιστεί.
Δικαιωμένη από τα αποτελέσματα, αποτελεί παράδειγμα δημοκρατικής λειτουργίας, συλλογικής προσπάθειας και έκφρασης καθαρού πολιτικού λόγου.
Συνεχίζει την δράση της με τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο δυνατά, με μοναδικό στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο υπέρ όλων των δημοτών του Δήμου Σερρών.
Ιδιαίτερα σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, εξαιτίας της πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει η κοινωνία μας, η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη συνεχίζει ακούραστα, δυναμικά για μια δίκαιη και πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Από το συντονιστικό Συμβούλιο