ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: Μετά το Πάσχα η εκλογή του υποψήφιου Δημάρχου – Εως 22/3 οι υποψηφιότητες

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στο Δήμο Σερρών»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: Μετά το Πάσχα η εκλογή του υποψήφιου Δημάρχου – Εως 22/3 οι υποψηφιότητες

Μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Κυριακή  22 Απριλίου 2018 θα διεξαχθουν οι εκλογές στην Δημοτική Κίνηση «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου που θα διεκδικήσει τον θώκο που κατέχει για δύο περιόδους, ο κ.Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος όπως δήλωσε δεν θα είναι εκ νεου υποψήφιος.

Αυτή την απόφαση πήρε η συνέλευση η Τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην κατάμεστη από μέλη της δημοτικής κίνησης αίθουσα της ΚΕΔΗΣ.

Προθεσμία υποψηφιοτήτων

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι τις 22 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων (Μεραρχίας 30- 1ος όροφος) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 18.00 έως 20.00.

Αισιοδοξία για το μέλλον της κίνησης

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας τοποθετήθηκαν η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Μυγδαλιά Κωσταντίνα, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μέλη και φίλοι της “κίνησης”, διαμηνύοντας ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων συνεχίζει την πορεία της ενωμένη και δυναμικά, με στόχο την παραγωγή έργου και τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

H Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Μυγδαλιά Κωσταντίνα τόνισε, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, που υπηρετεί με συνέπεια την ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά εδώ και 17 χρόνια και συνεχίζει την πορεία της ενωμένη και με μεγαλύτερη ορμή και διάθεση για να υπηρετεί την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, επιτέλεσε και συνεχίζει να επιτελεί σπουδαίο και ωφέλιμο έργο στο Δήμο Σερρών και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμη στο Δήμο Σερρών.

Παρουσίες ….

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων δίπλα στον Δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη καθόταν, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Γκότσης, πιο δίπλα οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Παπαβασιλείου,  Κώστας Χασαπίδης, Στέργιος Γαλάνης,  Παντελής Χράπας και Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ενώ στις πιο πίσω σειρές ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Αραμπατζής.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος δεν παραβρέθηκε στη Γενική Συνέλευση λόγω ασθενείας (για τον ίδιο λόγο ματαιώθηκε και η συνέντευξη τυπου που είχε οριστεί για την περασμένη Πέμπτη).