Η «Δημοτική Συμπαράταξη Σιντικής» αποκηρύττει την οποιαδήποτε κομματική προέλευση που του αποδίδουν

Δημοτική Συμπαράταξη Σιντικης-Δεμερτζής Νικος «Δεν έχουμε καμία κομματική προέλευση» τονίζεται σε ανακοίνωση της «Δημοτικής Συμπαράταξης Σιντικής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Δεμερτζή, διαψεύδοντας άρθρο της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr   που φέρει την παράταξη να έχει κομματική προέλευση σε άρθρο αφιέρωμα για τις υποψηφιότητες στους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας. Στο άρθρο αναφερόταν ότι: 

“Η αποχώρηση του σημερινού δημάρχου, Απόστολου Καρύδα αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Ο «γαλάζιος» Φώτης Δομουχτσίδης διατηρεί ένα ελαφρό προβάδισμα καθώς το 2010 είχε αποσπάσει ποσοστό 20,6%., ενώ τον ίδιο δήμο διεκδικούν από κοινού, πλέον,  επίσης ο «γαλάζιος» Νίκος Δροβατζίκας και ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ,  Νίκος Δερμετζής, που αρχικά είχαν ανακοινώσει ξεχωριστές παρατάξεις αλλά ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό τον κ. Δεμερτζή. Επιπλέον, πλώρη για το δημαρχείο βάζει και ο «πράσινος» Σάββας Κοσμίδης”

Όπως αναφέρεται στην απάντηση του συνδυασμού «Δημοτική Συμπαράταξη Σιντικής»  :  

  Αξιότιμοι κύριοι,

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με αφορμή ανυπόγραφο άρθρο της ιστοσελίδας σας (aftodioikisi.gr, στο οποίο αναγράφεται ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ, η υποτιθέμενη κομματική προέλευση του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
Σεβόμαστε όλα τα κόμματα και τον ρόλο που επιτελούν στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία μας, όμως θέλουμε η αυτοδιοίκηση να έχει έναν διακριτό ρόλο, όχι απολίτικο, αλλά σίγουρα ακομμάτιστο.
Με την παρούσα απάντηση, διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά το περιεχόμενο του προαναφερθέντος άρθρου της ιστοσελίδας σας, όπου αναφέρεται ότι ο συνδυασμός μας προέρχεται από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως κάτι παντελώς ανακριβές και αναληθές και απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία είναι πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ είναι μια αμιγώς αυτοδιοικητικού χαρακτήρα προσπάθεια, χωρίς κομματική ταυτότητα, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα προχωρήσετε στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο απλώς για μια αστοχία της στιγμής και όχι για σκόπιμη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παραπληροφόρησης.
Στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε περαιτέρω επί του συγκεκριμένου θέματος, αλλά και για οτιδήποτε άλλο κρίνετε απαραίτητο ενόψει των εκλογών.

<

p>Να σημειώσουμε ότι στον συνδυασμό του Νικου Δεμερτζή, ενσωματώθηκε η «παράταξη» του Νίκου Δοβαρτζίκα (πολιτικά προσκείμενος προς τη ΝΔ) που αρχικά δήλωνε την υποψηφιότητά του ως Δημάρχου για τον Δήμο Σιντικής, για να εγκαταλείψει στη συνέχεια και με ανακοίνωσή του να δηλώνει την σύμπραξή του με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ