Δισκοπότηρα, καντήλια και άλλα εκκλησιαστικά είδη σε χαμηλές τιμές

Οι λόγοι για να προμηθευτεί κανείς εκκλησιαστικά είδη είναι πολλοί. Το κίνητρο είναι η πίστη και η επιθυμία των ανθρώπων να έχουν έναν χώρο λατρείας για το προσκύνημα, την αίσθηση της προστασίας και όποιον προσωπικό λόγο ο καθένας χρειάζεται και έχει ανάγκη. Εκτός από τις εικόνες, τα πιο διαδεδομένα σύμβολα λατρείας στο εμπόριο των εκκλησιαστικών ειδών μπορείτε να βρείτε και κειμήλια αξίας, ίδιας ποιότητας με αυτά που έχει και η εκκλησία.

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να τηρείτε τα έθιμα της ορθόδοξης εκκλησίας και βαδίζετε μαζί με τις έννοιες της παράδοσης και της θρησκείας, τα εκκλησιαστικά είδη Theodor κρατούν ζωντανό τον χαρακτήρα αυτής της παράδοσης είτε πρόκειται για ναό, είτε για ιδιώτες.

Μερικά από αυτά είναι τα καντήλια, τα δισκοπότηρα, οι επιστήθιοι σταυροί και ένα σωρό άλλα ιερατικά είδη που online μπορείτε να τα βρείτε σε χαμηλές τιμές. Η εκκλησιαστική τέχνη δεν σταματάει να εξελίσσεται! Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο σημαντικά εκκλησιαστικά είδη.

Δισκοπότηρα

Τα δισκοπότηρα είναι ιερά δοχεία που φιλοξενούν ύδωρ και οίνο για τη Θεία Λειτουργία. Πρωταγωνιστούν στους ναούς και τις εκκλησίες και κατασκευάζονται από χρυσό, ασήμι, μεγάλες πέτρες και τεχνοτροπία ιδιαίτερη επηρεασμένη από πολλές παραδόσεις.

Δίχρωμα δισκοπότηρα από χρυσό, χωρητικότητας 350ml και διαστάσεων 16X16X31 cm. Σε προνομιακή τιμή. Εκτός από χρυσό, στην ίδια χωρητικότητα μπορείτε να βρείτε και ασημένια, με μεγάλες πέτρες και χρωματιστά.

Καντήλια με σμάλτο, κερκυραϊκά, ρωσικά

Στο e-theo.gr θα βρείτε υπέροχα σχέδια πολυτελείας σε καντήλια για μικρούς και μεγάλους ναούς. Σχέδια ανεκτίμητης αξία που αξίζει να έχει μία εκκλησία στην συλλογή της.

Εκτός από τους ναούς, μπορούν και οι ιδιώτες να δώσουν παραγγελίες στο online κατάστημα. Η παράδοση γίνεται άμεσα, στην διεύθυνση που θα επιλέξετε και τα μεταφορικά έξοδα είναι πολύ χαμηλά.

Περισσότερα εκκλησιαστικά είδη θα βρείτε στο e-theo.gr.