«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή»: o Πανσερραϊκός στηρίζει την εκστρατεία για τη δωρεά μυελού των οστών

«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή»: o Πανσερραϊκός στηρίζει την εκστρατεία για τη δωρεά μυελού των οστών

Αντιπροσωπεία του Πανσερραϊκού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών.

Τη δωρεά μυελού των οστών στηρίζει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος και εκπροσωπήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/03) στο 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών για την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων-μυελού των οστών.

«Πώς μπορώ να γίνω δότης στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών»

Στο 3ο Λύκειο βρέθηκαν ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης Γιώργος Τσιφούτης, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ο Γιώργος Σιάκκας και ο Γιώργος Κάκκο, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με τίτλο «Πώς μπορώ να γίνω δότης στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών», που έγινε στο πλαίσιο Πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης του κοινού από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφερειακής ενότητας Σερρών σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», τον όμιλο Unesco Σερρών και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Ομιλητές

Για την καμπάνια που έχει σύνθημα «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» μίλησε η πρόεδρος του ομίλου Unesco Σερρών κυρία Καίτη Εμμανουηλίδου, ενώ για θέμα έκαναν ενημέρωση οι δύο γιατροί της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφερειακής ενότητας Σερρών κ. Νάσος Παπαδόπουλος και κ. Τάσος Αναστασιάδης και η ψυχολόγος κυρία Φωτεινή Τσουκνίδα.