«Δύναμη Ελληνισμού»: Δ.Καμμένος & Μπαλτάκος… δηλώνουν Πατριώτες έτοιμοι για… όλα!

«Δύναμη Ελληνισμού»: Δ.Καμμένος & Μπαλτάκος… δηλώνουν Πατριώτες έτοιμοι για… όλα!

Ήταν να μην μπούμε στην αντίστροφη μέτρηση για τις Εθνικές εκλογές, ένα νέο κόμμα η «Δύναμη Ελληνισμού», με πρωτεργάτες τον τελευταία αποχωρήσαντα από τους ΑΝΕΛ και την Κυβέρνηση, Δημήτρη Καμμένο και τον για πολλά χρόνια «εξ απορρήτων» του Αντώνη Σαμαρά, Αριστείδη Μπαλτάκο, ίδρυσαν ένα κόμμα με στόχο να ενώσουν τον «πατριωτικό πολιτικό χώρο», (σ.σ. λες και οι άλλοι στα άλλα κόμματα δεν είναι πατριώτες), που θα τραβήξει μπροστά ώστε «να σταματήσει η σταδιακή καταστροφή του έθνους».

Ο πρόεδρος  και γενικός γραμματέας, αντίστοιχα παρουσίασαν την Παρασκευή (12/10) το μεσημέρι  στο ξενοδοχείο GALAXY στο κέντρο της πόλης των Σερρών το νέο κόμμα τους «Δύναμη Ελληνισμού», ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην κυβέρνηση κυρίως για τα  εθνικά θέματα και το Μακεδονικό.

«Πατριώτες»  χωρίς… «εκπτώσεις»

Σε συνέντευξη Τύπου, τόνισαν πως το κόμμα τους έχει πατριωτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία έκπτωση, και είναι ταυτισμένο με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, είναι ένα κομμάτι του σώματος της Εκκλησίας.

Σημείωσαν πως το κόμμα τους κινείται στα όρια της  Νέας Δημοκρατίας και της… Χρυσής Αυγής.

Τόνισαν πως:

«Ο πατριωτικός χώρος είναι μεγάλος , αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει στρατηγική, κάτι που έρχεται να καλύψει η «Δύναμη Ελληνισμού», με στόχο την ένωση του χώρου, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος,  ώστε να διαφυλαχτεί  το έθνος από την καταστροφή. Θα ξαναστήσουμε το κράτος στα πόδια του, και αισιοδοξούμε να κατορθώσουμε να σηκώσουμε περίπου 1.000.000 έλληνες που δεν είχαν πάει να ψηφίσει να προσέλθουν  στις επόμενες εκλογές στις κάλπες»

Ενώ πρόσθεσαν πως μεγάλο βάρος αποδίδουν και στους έλληνες ομογενείς καθώς:

«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός Ελληνισμός και στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα είναι ενταγμένοι και αρκετοί ομογενείς».

Ζήτησαν να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών, που σύναψε η Κυβέρνηση, καθώς «τα αποτελέσματα  της θα είναι καταστροφικά».

Καμμένος εναντίον… Καμμένου

Ο Δ.Καμμένος δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, για την πρόταση του για το Σκοπιανό, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική,  λέγοντας πως ο Υπουργός Αμυνας έγινε… «Συριζαίος»! Θεωρεί δε ότι το εκλογικό ποσοστό των  ΑΝΕΛ βρίσκεται στο 0,6 % (σ.σ. ακρίβεια) και πρόβλεψε πως «όσοι επιδιώξουν να  συμμετέχουν σε άλλα ψηφοδέλτια θα φάνε μαύρο».

ΝΑΙ στη σύμπραξη με τη ΝΔ, αλλά με… «κόκκινες γραμμές»

Και οι δυο υποστήριξαν, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, πως εάν μπουν στη Βουλή θα συμπράξουν με τη Νέα Δημοκρατία, με βασική προϋπόθεση τις… «κόκκινες γραμμές», που είναι σαφείς, πολλές και αξεπέραστες.

«Ουρές» ενδιαφερομένων για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια

Για τα ψηφοδέλτια είπαν πως υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων, ενώ το κόμμα τους έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο και σύντομα θα ιδρυθεί πολιτικό γραφείο και στις Σέρρες.

Advertisements