Δυναμικό παρόν του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η ΔΕΘ

Δυναμικό παρόν του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η ΔΕΘ

ΕΒΕΣ-ΔΕΘΤην Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών, στα πλαίσια της 79ης ΔΕΘ, που πραγματοποιείται το διάστημα 6 με 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Όπως αναφέρει το δελτίο τυπου του ΕΒΕΣ: Το Επιμελητήριο Σερρών, ακόμα πιο δυναμικά φέτος, με μια δυνατή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Ν. Σερρών, ύστερα από το επιτυχημένο «παρών» της προηγούμενης χρονιάς, παροτρύνοντας, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τις σερραϊκές επιχειρήσεις συμμετέχει στην 79η ΔΕΘ, στηρίζοντας και πιστεύοντας στο θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης ως του σημαντικότερου οικονομικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας.

Στην 79η ΔΕΘ, στο κεντρικό περίπτερο 12, με τη συμμετοχή πολλών σερραϊκών επιχειρήσεων, και φορέων του Ν. Σερρών προβάλλεται η σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων, τα μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα,  οι υπηρεσίες τους, οι όμορφοι τουριστικοί προορισμοί και το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο του Ν. Σερρών. Με αυτόν τον τρόπο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο «με μεράκι και αισιοδοξία, στέλνουμε την εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, ως ηχηρό μήνυμα διεξόδου και κόντρας στην οικονομική κρίση».

Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων, εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του σερραϊκού περιπτέρου.

«Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Νομού Σερρών στην 79η ΔΕΘ (περίπτερο 12),την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30. Σας καλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014, να δείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το Σερραϊκό επιχειρείν και, βέβαια, να γευτείτε τα μοναδικά Σερραϊκά τρόφιμα  και ποτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική πρόσκληση του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κύριος Γεώργιος Ορφανός.

Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων