«Εφυγε» ο Βασίλης Αγοραστός

«Εφυγε» ο Βασίλης Αγοραστός

Ο Βασίλης Αγοραστός «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019. Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σερρών, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην σερραϊκή κοινωνία.

Πρώτη φορά είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επι δημαρχιακής θητείας του Ανδρέα Ανδρέου, ενώ ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Σερρών Γιάννη Βλάχου το 1990, 1994 και 1998.

Διετέλεσε πρόεδρος στην ΔΕΠΚΑ (σήμερα ΚΕΔΗΣ) του Δήμου Σερρών από το 1995 έως το 1998.

Ο Βασίλης Αγοραστός ήταν άνθρωπος της αγοράς έχοντας δημιουργήσει πολλά εμπορικά καταστήματα στην πόλη των Σερρών με πιο ονομαστό το κατάστημα αθλητικών ειδών «Αγοραστός- Σπόρ» (στην αρχή της Κ.Καραμανλή), ενώ διακρινόταν για το πηγαίο χιούμορ και την κοινωνικότητα του.

Με τη σύζυγό του Ντίνα απέκτησαν δυο παιδιά, την Χρύσα και τον Ακη.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας τα οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Αγοραστό θα τελεστεί την Τετάρτη 9/1 στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Σερρών.

Τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Βασίλη Αγοραστού, πρώην Αντιδημάρχου και για πολλά χρόνια δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Σερρών.


Συλλυπητήρια από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

O Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του για τον θάνατο του Bασίλη Αγοραστού, μιας από τις εμβληματικές μορφές του Σερραϊκού Στίβου και γενικότερα του Ελληνικού αθλητισμού.

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                   Η Γενική Γραμματέας

Ιορδανίδης Βασίλης                                          Φωτεινή Αραμπατζή


Συλλυπητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών

Η  Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών , εκφράζουν τη λύπη τους  για την απώλεια του συναδέλφου και προσφιλούς μας μέλους,  Αγοραστού Βασίλειου.

Για την θλιβερή απώλεια εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια  και τους οικείους του,  καλό  κουράγιο  και ενώνουμε τις προσευχές μας για την ανάπαυση της ψυχής του μεταξύ των δικαίων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Κυριακή Μηλίγκα

Advertisements