Είδη γραφικής ύλης και είδη αρχειοθέτησης που χρειάζεστε για το γραφείο σας

Η οργάνωση του προσωπικού σας γραφείου βοηθάει πολύ στην καθημερινή σας εργασίας, αφού σας βοηθάει να βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε, χωρίς να παιδεύεστε μέσα σε ένα χάος από χαρτούρες.

Όπως όλες οι εταιρείες και τα φροντιστήρια ή σχολεία προμηθεύονται συγκεκριμένα είδη γραφικής ύλης και είδη αρχειοθέτησης που εδώ και χρόνια θεωρούνται κλασικά και προσφέρουν ευκολία.

Είδη γραφικής ύλης

Όλα τα απαραίτητα είδη γραφής & γραφικής ύλης που θα καλύψουν τις ανάγκες  ενός γραφείου θα τα βρείτε στο FMS. Συγκεκριμένα :

Ένας ανεξίτηλος μαρκαδόρος πρέπει να υπάρχει στην μολυβοθήκη σας καθώς με αυτόν μπορείτε να υπογράφετε σε κίτρινους φακέλους που μπορείτε να αποστείλετε. Ο εικονιζόμενος μαρκαδόρος EDDING 2000 έχει λεπτή μύτη και δεν φθείρει καθόλου το κλασικό χαρτί εκτύπωσης Α4.

Στυλό διαρκείας Pilot

Κλασικής αξίας στυλό pilot που χρησιμοποιούσαμε από τότε που ήμασταν στο σχολείο. Αποτελεί και στο εργασιακό περιβάλλον σταθερή λύση ποιότητας. Σε χρώματα μπλε, πράσινο, κόκκινο, μαύρο.

Αφού δημιουργήσετε ή συμπληρώσετε τα απαραίτητα τα έγγραφα σας. Ο επόμενος προβληματισμός αφορά την αποθήκευση αυτών. Η FMS έχει την λύση.

Είδη αρχειοθέτησης

Κλασέρ πλαστικά σε όλα τα χρώματα που γεμίζουν πάντα σε λίγες ημέρες από διάφορα έγγραφα. Είναι αδιάβροχα και αποτελούνται από πολύ σκληρό υλικό που δεν φθείρεται. Βρείτε εδώ όλα τα είδη αρχειοθέτησης TYPOTRUST μαζί με πολλά αξεσουάρ που μπορούν να τα συνοδεύουν.

Μικρά και καθημερινά tips για την οργάνωση του γραφείου

  • Κάθε μέρα τακτοποιήστε το γραφείο σας από λίγο
  • Κολλήστε διάφορα χαρτάκια για να γνωρίζετε που είναι τι
  • Χρησιμοποιήστε όσο περισσότερα κλασέρ μπορείτε στο προσωπικό σας ντουλάπι
  • Κάθε 1-2 μήνες πετάξτε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε

Το online κατάστημα FMS είναι στη διάθεσή σας για όλες τις παραγγελίες που χρειάζεστε για το γραφείο ή την εταιρεία σας. Κάθε παραγγελία την παραλαμβάνετε σε άμεσο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε και μαζικές παραγγελίες από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε.

Καθημερινά βρίσκετε και προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες σας ανάλογα με το είδος δραστηριοποίησής σας. Μεταφερθείτε στο e-shop www.fmsupplies.gr και κάντε online τις καλύτερες αγορές.