Είναι υψηλό το κόστος για τις ανακαινίσεις σπιτιού;

Είναι υψηλό το κόστος για τις ανακαινίσεις σπιτιού;

Τι καλύτερο από το να αλλάζεις διάθεση μέσα από αλλαγές που πραγματοποιούνται στην οικία σου και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Ο άνθρωπος χρειάζεται αλλαγές όχι μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και στο εσωτερικό του σπιτιού του. Ο ζωτικός του χώρος είναι πολύ σημαντικός για την διαμόρφωση της διάθεσής του, αφού μπορεί να δώσει χρώμα και σχέδιο στην καθημερινότητά του μέσα από μία ανακαίνιση σπιτιού.

Οι περισσότεροι προτιμούν να δώσουν το ένα τρίτο από το κόστος που θα ξόδευαν για την αγορά ενός σπιτιού στην ανακαίνιση, μόνο και μόνο για να ζήσουν την όλη διαδικασία, στην οποία φαίνεται το γούστο τους, η ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία τους και η ιδιαίτερη προτίμησή τους.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερο να ξεπηδούν από το πουθενά εταιρείες, οι οποίες ενώ παλαιότερα αρέσκονταν στις εργασίες συντήρησης ή επιδιόρθωσης κάποιων συσκευών του οικιακού χώρου, τώρα προωθούν πακέτα ανακαίνισης, τα οποία θα αποδώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον χώρο.

Ανακαίνιση μπάνιου

Ένας ιδιαίτερος χώρος δεν μπορεί παρά να χαίρει ιδιαίτερης αντιμετώπισης, μέσα από μία ανακαίνιση. Ουσιαστικά οι εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν είναι η αποξήλωση ενός μέρους από τα πλακάκια και η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, από επιλεγμένα υλικά. Ο χώρος υγιεινής είναι από τις προτεραιότητες των ιδιοκτητών όσον αφορά τις εργασίες ανακαίνισης, αφού η φθορά του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα θεωρείται το δεύτερο κατ’ επιλογήν μέρος, που οι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ανακαινίσουν. Με το πέρασμα του χρόνου, η κουζίνα φθείρεται από το συνεχές μαγείρεμα και τα νερά που συχνά πέφτουν σε όλες τις επιφάνειές της. Η αποξήλωση των παλιών ντουλαπιών και η τοποθέτηση νέου πάγκου, ακόμα και ηλεκτρικών ειδών μπορεί να κάνει τον χώρο να μεταμορφωθεί σε ένα άλλο δωμάτιο. Ο κρυφός φωτισμός, είναι μία από τις επιλογές που κάνει την κουζίνα σας να λάμψει!

Ανακαίνιση σαλονιού

saloni-2015-06-08_165144Η ανακαίνιση του σαλονιού είναι το τελευταίο αλλά σημαντικότερο βήμα στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, καθώς είναι ο χώρος που αντικρύζει κάποιος κατά την είσοδό του στο σπίτι. Η καινούργια επίπλωση, η αλλαγή κουφωμάτων και η θερμομόνωση είναι μέσα στις πρώτες εργασίες που πραγματοποιούνται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα marcon.gr και δείτε πολλές επιλογές ανακαίνισης.

2 Responses to "Είναι υψηλό το κόστος για τις ανακαινίσεις σπιτιού;"

  1. Χρήστος   10 Ιουνίου 2015 at 14:35

    ωραίες επιλογές στις φωτογραφίες! 🙂

  2. portes-asfalias.gr   9 Ιουνίου 2015 at 12:27

    Η ανακαίνιση στο σπίτι μας αλλάζει τη διάθεση και μας δίνει μια άλλη αίσθηση ομορφιάς σύμφωνο και εγώ με το άρθρο σας. θα ήθελα και εγώ να προσθέσω μια άλλη πολύ καλή λύση όταν κάνουμε ανακαίνιση στο σπίτι μας είναι να τοποθετήσουμε και μια θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας για μεγαλύτερη προστασία σήμερα το κόστος για μια θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας είναι σε λογικά πλαίσια και μας δίνη τη δυνατότητα να την αγοράσουμε