ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ: Ξεκίνημα με… συγκέντρωση «αστέρων»! (37 φώτος)

ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ: Ξεκίνημα με… συγκέντρωση «αστέρων»! (37 φώτος)

Ξεκίνησε την προετοιμασία της το βράδυ της Δευτέρας (20/8) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, έχοντας μια πρόσθετη έκπληξη την παρουσία του Ηλία Τράκα, μεταγραφή που εξασφάλισε η διοίκηση των «κοκκίνων» από τους Ικάρους (θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στην ημέρα) και έρχεται να προστεθεί σε αυτές του Κώστα Πεχλιβάνη, του Φίλιππου Συμεωνίδη και του φέρελπι Δημήτρη Γκουτίδη, καθιστώντας μαζί με τους άλλους παίκτες την ομάδα του Πανσερραϊκού το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ομάδα που ξεκινά με τον τίτλο του φαβορί

Η ομάδα πλέον απαρτίζεται από ένα κράμα παλαιών έμπειρων και εγνωσμένης αποτελεσματικότητας παικτών μαζί με πολλά νέα παιδιά, απομένει η καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Φώτη Κοκολιού  να δημιουργήσει το σύνολο που θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό ψηλότερα.

Ο  γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μακαράς αποτελεί πρόσθετη εγγύηση για την πορεία των «λιονταριών» προς την Εθνική Κατηγορία.

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησαν και μέλη της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός,  με επικεφαλής τον Θάνο Μηλούση.

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στη σελίδα μας στο facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1837868179633449 facebook_image_size=larger]