Εκατόν ένας υποψήφιοι στο πλευρό του Μάρκο Μπόλαρη για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Μπόλαρης-υποψηφιοτητα-πρωτοδικείοΟ υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τον φάκελο της υποψηφιότητας του συνδυασμού, το απόγευμα της Κυριακής . Το ψηφοδέλτιο ολοκληρώθηκε με τα ονόματα 101  υποψηφίων που δήλωσαν συμμετοχή στο αγώνα του επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης “συμμετέχω”, για ν’ αλλάξει ο ορίζοντας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Μπόλαρης  δήλωσε  “Στις 18 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα.  Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για να  διεκδικήσουμε  το δικαίωμα στην  οικονομική ανάπτυξη, στην απασχόληση και στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε, ν’ αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Μακεδονία μας και να δημιουργήσουμε ένα  καλύτερο μέλλον για όλους μας”

Με την ανακοίνωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και με την αντικατάσταση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, καθώς και με την συμμετοχή 26 ακόμη υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Πιερία, Χαλκιδική, Πέλλα , Ημαθία, Σέρρες  και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης « συμμετέχω».

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας του συνδυασμού, είναι ο οικονομολόγος Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, για τον οποίο ο κ. Μπόλαρης τόνισε πως  είναι « ένας πετυχημένος επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος. Τον γνώρισα κατά την διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο υγείας και τώρα έχουμε την  ευκαιρία να συνεργαστούμε  και πάλι για να υπηρετήσουμε τους πολίτες της Μακεδονίας».

Στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, υπάρχει αλλαγή  του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη , καθώς ο κ. Αθανάσιος Ξανθόπουλος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, απέσυρε την υποψηφιότητα του, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως « παραμείνω στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη και βοηθώ όσο  μπορώ στην μάχη που δίνει για την αλλαγή στην περιφέρεια . Δυστυχώς, σοβαροί οικογενειακοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν ν’ ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού και είμαι αναγκασμένος ν’ αποσύρω την υποψηφιότητα μου» 

Νέος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής είναι ο Λασκαρίδης Πανταζής- Γεράσιμος, συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Για τις Σέρρες ανακοίνωσε ακόμη τρεις υποψηφίους :

  1. Ανδρεάδης Σταύρος – Εκπαιδευτικός
  2. Τζάτζιου Νικόλαος – Δάσκαλος
  3. Τόλα Ευαγγελία – Νηπιαγωγός

Επίσημη παουσίαση των υποψηφίων στο ν.Σερρών

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην περιφερειακή ενότητα Σερρών θα παρουσιάσει την Δευτέρα στις 12.30 στο φουαγιέ του κινηματογράφου «ΑΣΤΕΡΙΑ» στις Σέρρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, στις 11 π.μ., η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου, συνοδευόμενη από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

 

Advertisements