Εκατοντάδες μικροί & μεγάλοι αθλητές στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ.Σ. Σέρρες ‘93

Εκατοντάδες μικροί & μεγάλοι αθλητές στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ.Σ. Σέρρες ‘93

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στον κλειστό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σερρών, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου Γ.Σ. Σέρρες 93.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου, προπονητές,  γονείς και μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. Σέρρες 93  έπαιξαν, τραγούδησαν, είπαν τα κάλαντα και απόλαυσαν τον γεμάτο λιχουδιές μπουφέ που είχαν επιμεληθεί οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο υπέυθυνος για τις ακαδημίες του Γ.Σ. Σέρρες 93 Σπύρος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών είπε:

«Φέτος έχουμε περίπου στις 400 εγγραφές στο σύλλογο μας και καθημερινά γυμνάζονται 150 με 200 παιδιά.  Απευθύνουμε πρόσκληση προς όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων αλλά και μεγαλύτερα να έρθουν στον στίβο.  Είμαστε καθημερινά από τις 4:00μμ έως τις 6:00μμ, σε δύο ωριαία τμήματα, έχουμε καλές εγκαταστάσεις με το κλειστό που μας προφυλάσσει από βροχή και κακές καιρικές συνθήκες το χειμώνα και μπορεί όποιος θέλει να έρθει να μας βρει και να δοκιμάσει».

«Ο σύλλογος μας είναι έβδομος στην πανελλήνια κατάταξη. Όλα αυτά έρχονται με επιτυχίες των μεγάλων αθλητών μας, των πρωταθλητών μας.  Κάθε χρόνο πολλά παιδιά μας κατακτούν μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες και διακρίνονται  σε διεθνείς διοργανώσεις, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια τουρνουά, οπότε είμαι σίγουρος ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα είναι οι αυριανοί Σερραίοι πρωταθλητές».

Πλήρες φωτορεπορταζ στη σελίδα μας στο facebook