Εκδηλώσεις στον Λαϊλιά για το… καλωσόρισμα του… χιονιού. Το χιόνι το ‘ρώτησαν;;;!

Ελάχιστο το χιόνι στο Λαίλιά, αλλά  στο ΕΒΕΣ επιμένουν να το καλωσορίσουν σχεδόν στα μέσα του Φλεβάρη
Ελάχιστο το χιόνι στο Λαίλιά, αλλά στο ΕΒΕΣ επιμένουν να το καλωσορίσουν σχεδόν στα μέσα του Φλεβάρη

Το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Σερρών και οι Επιχειρήσεις του Ορεινού Όγκου του Λαϊλιά καλωσορίζουν… το χιόνι (;) και την έναρξη της  χειμερινής περιόδου στο χιονοδρομικό κέντρο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΕΒΕΣ με ημερομηνία (3/2/14):

«Η έλευση του χιονιού σηματοδοτεί το άνοιγμα της πίστας και ουσιαστικά την έναρξη της χειμερινής περιόδου στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά. Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Γούνας και τα μέλη του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Σερρών σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, διοργανώνουν εκδήλωση καλωσορίσματος της έναρξης λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.

Καλούν όλους τους Σερραίους και όλους όσους γνωρίζουν και επιθυμούν να επισκεφτούν το Λαϊλιά, στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, όπου από τις 10 το πρωί θα προσφέρεται δωρεάν σερραϊκό κρασί και σερραϊκό ούζο στους επισκέπτες, ενώ dj θα δίνει με μουσικές επιλογές ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προβάλει τις τουριστικές ομορφιές των Σερρών και της πόλης και ειδικά να προσελκύσει τους επισκέπτες να ανεβούν στο Λαϊλιά και να χαρούν τις ομορφιές της φύσης του ορεινού όγκου, τις χιονοδρομικές υποδομές και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων της περιοχής»

<

p>σ.σ. Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε και είναι από την live camera που υπάρχει στο σαλέ σήμερα Τρίτη (4/2) το χιόνι είναι ελάχιστο και με τις καιρικές συνθήκες που προβλέπει η ΕΜΥ για το τέλος της εβδομάδας με αύξηση της θερμοκρασίας, την Κυριακή θα έχει… εξαφανιστεί. Μάλλον θα πρέπει οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Λαϊλιά να βρουν άλλους τρόπους προώθησης των επιχειρηματικών τους πρωτοβολουλιών και να ξεχάσουν το… χιόνι, το οποίο την τελευταία 5ετια όπως και οι ίδιοι γνωρίζουν μας έχει αφήσει για πιο βόρειες περιοχές

Οσοι θέλουν να ενημερώνονται για την κατάσταση στον Λαϊλια μπορούν να βλέπουν ζωντανή εικόνα από εδώ 

Advertisements