Εκδρομή στο Χαρίλαου για το Αρης – Πανσερραϊκός

Εκδρομή στο Χαρίλαου για το Αρης – Πανσερραϊκός

Στο Panserraikos Che Guevara Club όλοι τραγουδούν…Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα κρύο δεν έκανε ποτέεεεε… Ολοι την ΤΕΤΑΡΤΗ (18\1\17) στο Βικελίδης, πάμε για το ΔΙΠΛΟ!!!

Εγγραφές και αναχώρηση (2:30μ.μ.) απ τα γραφεία του club (Απέναντι από την Πυροσβεστική).

Οι τιμές των εισιτηρίων

Τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Άρη και τον Πανσερραϊκό που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και ώρα 17:00 για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League  ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP.

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, από τα εκδοτήρια του γηπέδου (13:00) επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική τους διάθεση, μέσω της Viva.gr

Από τη Ξάνθη ο διαιτητής

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανσερραϊκό, η ΕΠΟ όρισε τον Βαγγέλη Κιοτζένη, με βοηθούς τους  Χουσείν Κούλα και Αναστάσιο Χατζημωυσιάδη από την ΕΠΣ Ξάνθης,  4ος: Τσιμεντερίδης Σταύρος, (Κοζάνης), ενώ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ο Λιολιος Γιώργος (Λάρισας).