Έκλεψε 650 μέτρα σιδηρογραμμές στο Σιδηρόκαστρο!

σιδηρογραμμέςΕξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου περίπτωση κλοπής υλικού του Ο.Σ.Ε. που έχει λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου του 2013 έως Ιουνίου σήμερα από το σιδηροδρομικό σταθμό του Στρυμόνα Σερρών.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός υπηκόου Βουλγαρίας 39 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής.

Αρχικά, προηγήθηκε καταγγελία υπαλλήλου του Ο.Σ.Ε. ότι από τις αρχές του Μαρτίου έως τις αρχές του Ιουνίου του 2013, αφαιρέθηκαν από υπαίθριο αφύλαχτο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Στρυμόνα υλικά του Ο.Σ.Ε. που δεν χρησιμοποιούνταν και συγκεκριμένα περίπου 65 σιδηρογραμμές μήκους δέκα μέτρων έκαστη και 170 μεταλλικοί στρωτήρες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 39χρονος αφαίρεσε υλικό του Ο.Σ.Ε. από το σιδηροδρομικό σταθμό. Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε εξωτερικό χώρο και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και ειδικότερα περίπου 12 μέτρα σιδηροτροχιών κομμένα σε κομμάτια των δύο μέτρων.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 39χρονος πούλησε μέρος των κλοπιμαίων σε μάντρα σιδερικών και μεταλλικών αντικειμένων ιδιοκτησίας ενός 49χρονου ημεδαπού στην Αμμουδιά Σερρών. Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.