ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: «Σάρωσε» με πάνω από 20.000 σταυρούς ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στις Σέρρες!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: «Σάρωσε» με πάνω από 20.000 σταυρούς ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στις Σέρρες!

Κώστας Καραμανλής-Σερρες-2014-004«Οφείλουμε να σεβαστούμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να μη δικαιώσει τους φόβους μας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες, Κώστας Αχιλ. Καραμανλής, που εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στον νομό Σερρών (20.068 σε 442/446 εκλογικά τμήματα, αφήνοντας πίσω 5.500 σταυρούς την δεύτερη Φ.Αραμπατζή).
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, αλλά και στις Σέρρες, ο κ. Καραμανλής σημείωσε: «Το εκλογικό αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, αλλά όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να μη δικαιώσει τους φόβους μας.
Φαίνεται ότι εδώ στις Σέρρες πετύχαμε ένα από τα 2-3 υψηλότερα ποσοστά της ΝΔ στη χώρα, αλλά αυτό δεν μας παρηγορεί. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν, όμως αυτή την ώρα δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου.
Είπα ότι μπαίνω στη μάχη στα δύσκολα και βλέπετε ότι τα πράγματα είναι πράγματι δύσκολα τώρα. Η ΝΔ οφείλει να είναι πάντα η παράταξη της ευθύνης. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και ως αντιπολίτευση, σε αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις. Οι νεοδημοκράτες να έχουν ψηλά το κεφάλι, οι Σερραίοι να έχουν ψηλά το κεφάλι».