ΕΚΛΟΓΕΣ Επιμελητηρίου Σερρών: «Η σκάλα της επιτυχίας πρέπει να στηριχτεί πρώτα σε κάτι σταθερό προτού μπορέσεις να την ανέβεις»*.

*Βολταίρος

Όταν εναλλάσσονται τρεις (3) διαφορετικοί νομικοί σύμβουλοι, άμεσα προδίδουν το πρόβλημα της αστάθειας και της «θολής» ορατότητας ως προς το επιδιωκόμενο!

Είναι προφανές ότι ευτελίζεται ένας θεσμός όταν ένα μήνα από συγκεκριμένη παράταξη δεν ακούσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου του Ν. Σερρών!

Καμιά παρουσίαση μελέτης για επένδυση πόρων και ουδεμία πρόταση για οικονομική μεγέθυνση ώστε να μειωθεί η καλπάζουσα ανεργία στον Νομό!

Όταν όλη η προεκλογική εκστρατεία είναι βασισμένη στην στοχοποίηση του αντιπάλου συνδυασμού, χωρίς προτάσεις και αναπτυγμένη θεματολογία στα ουσιώδη θέματα ενός καθηλωμένου νομού, σαφέστατα εξ’ αιτίας των πολιτικών της ,επειδή όλοι βλέπουν ποδόσφαιρο, καμιά ομάδα που «κυνηγούσε» τον αντίπαλο δεν κέρδισε χωρίς να «κάνει» παιχνίδι!

Τα «ΘΑ» που ακούσαμε παραπέμπουν στον Παπανδρέου και δυστυχώς δεν είναι ούτε ολοκληρωμένες προτάσεις ούτε παρουσίαση μελέτης .

Όταν συμμετέχεις σε μια εκλογική διαδικασία, πυροβολείς τα πόδια σου(ρυθμίσεις), (υποψηφιότητες), (αυτόφωρο) και προσπαθείς να πείσεις ότι θέλεις και δύνασαι να υπηρετήσεις ένα θεσμό με τον «δείκτη» να δείχνει μόνιμα τον αντίπαλο συνδυασμό, δεν μπορείς να γίνεις πιστευτός για τις ικανότητες και τις προθέσεις σου ούτε στον «καθρέπτη» σου!

Τρεις(3) μέρες έμειναν και κάποιοι θα κληθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό !

Βασίλης Περδικίδης