Εκλογές ΕΒΕ Σερρών: Στις κάλπες 4500 επαγγελματίες

Εκλογές ΕΒΕ Σερρών: Στις κάλπες 4500 επαγγελματίες

Ανοίγουν από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή (1,2 & 3/12) οι  κάλπες για τις εκλογές του ΕμποροΒιοτεχνικού Επιμελητηρίου Σερρών.

Το αξίωμα του Προέδρου διεκδικούν ο νυν Πρόεδρος Χρήστος Μέγκλας (114 υποψηφίους συμβούλου) και ο Βασίλης Καλαϊτζίδης (64 υποψηφίους συμβούλους).

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν περίπου 4.500 επαγγελματίες από όλο το νομό Σερρών οι οποίοι είναι μέλη του Επιμελητηρίου, χωρισμένοι σε τρεις κλάδους (Εμπόριο, Υπηρεσίες και μεταποίηση)

 Οι κάλπες έχουν στηθεί στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» (Π.Κωστοπούλου 2) και οι ώρες όπου μπορεί κάποιος να ψηφίσει είναι και για τις τρεις ημέρες  09:00 έως 20:00

  • Τα μέλη του Επιμελητηρίου που θεμελιώνουν δικαίωμα ψήφου, ψηφίζουν έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητας.
  • Κανένας ψηφοφόρος δεν μπορεί να έχει περισσότερες από μία ψήφους όσες ιδιότητες και αν έχει.
  • Κάθε ψηφοφόρος, επιλέγει να ψηφίσει μεταξύ των υποψηφίων του Τμήματός του που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
  •  Ο αριθμός των σταυρών προτίμησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις (3) και αυτό ισχύει για όλα τα τμήματα.
  • Ο σταυρός προτίμησης σημειώνεται με μολύβι διαρκείας μπλε ή μαύρου χρώματος πριν ή μετά το όνομα του υποψηφίου.

Για την εξυπηρέτηση των εκλογέων το πάρκινγκ στην αυλή της αντιπεριφέρειας Σερρών θα είναι ανοιχτό τις τρεις ημέρες από τις 9.00πμ έως 9.00μμ

Χρ.Μέγκλας: «για ένα Επιμελητήριο ισχυρό, ωφέλιμο, δυνατό»

Με κεντρικό σύνθημα «για ένα Επιμελητήριο ισχυρό, ωφέλιμο, δυνατό» τους 114 υποψηφίους του συνδυασμού, αλλά και το όραμα και τους στόχους του προγράμματός του για τη νέα επιμελητηριακή χρονιά 2018-2021 παρουσίασε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής(24/11) ο επικεφαλής της επιμελητηριακής κίνησης «Ανάπτυξη Ν. Σερρών» Χρήστος Μέγκλας.

Μιλώντας στους υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, έκανε λόγο για ένα «ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, κοστολογημένο, με ακριβές χρονοδιάγραμμα  και με πλήρη πρόσβαση σε χρηματοδότηση».

Στους βασικούς άξονες του προγράμματος περιλαμβάνονται: η συνέχιση των διεκδικήσεων και προτάσεων για την ΕΒΖ, για τον Τουρισμό, την Παιδεία, την Αγροτική Οικονομία και τη Βιομηχανοποίηση.

Έμφαση επίσης δόθηκε στη δημιουργία επενδυτικών αναπτυξιακών έργων, στην καθιέρωση ενός ελκυστικότερου επενδυτικού περιβάλλοντος, στη δημιουργία νέων πρότυπων δομών και υπηρεσιών, αλλά και στη δυναμική προβολή του Σερραϊκού επιχειρείν, μέσα από δράσεις εξωστρέφειας.

Β. Καλαϊτζίδης: «αγνός και ποιοτικός ο αγώνας μας»

Κλειστή συνάντηση με τους 64 υποψηφίους του πραγματοποίησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (25/11) ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελείς Σέρρες” Βασίλης Καλαϊτζίδης.

Κατά τη διάρκειά της, ο υποψήφιος Πρόεδρος μετέφερε μήνυμα νίκης, ενώ ενημέρωσε τα μέλη του συνδυασμού για τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές που είχε στην πόλη και την Π.Ε. Σερρών το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 «Άπαντες αναγνωρίζουν τον αγνό και ποιοτικό μας αγώνα, υιοθετούν τις προγραμματικές μας θέσεις και γενικώς η ανταπόκριση που εισπράττουμε από τους επαγγελματίες  είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική», τόνισε από το βήμα ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Καλαϊτζίδης.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το βράδυ της Κυριακής