Εκλογές ΕΒΕΣ: Η απόφαση του Β.Καλαϊτζίδη φέρνει εκτός Δ.Σ. την κυρία Γκόβρανου και εντός τον κ.Μαυρομιχάλη

Εκλογές ΕΒΕΣ: Η απόφαση του Β.Καλαϊτζίδη φέρνει εκτός Δ.Σ. την κυρία Γκόβρανου και εντός τον κ.Μαυρομιχάλη

Με σημερινή του ανακοίνωσή ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» Βασίλης Καλαϊτζίδης στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Σερρών, (ως επικεφαλής δεν μπορούσε να σταυροδοτηθεί) δηλώνει ότι επιλέγει έδρα από το Εμπορικό τμήμα (ενώ θεωρούταν ότι θα καταλάμβανε έδρα από το τμήμα Μεταποίησης), όπου ο συνδυασμός του έχει 3 έδρες. Αυτό έχει ως συνέπεια η τρίτη σε ψήφους του συνδυασμού στο Εμπορικό τμήμα, κυρία Φιλίτσα Γκόβρανου να μείνει εκτός Δ.Σ. του ΕΒΕΣ. Αντίθετα, με την απόφαση αυτή ο κ. Μαυρομιχάλης Χρήστος στο τμήμα Μεταποίησης (ο οποίος είχε έρθει δεύτερος σε ψήφους και δεν εκλεγόταν στο ΔΣ) εισέρχεται στο Δ.Σ του ΕΒΕΣ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρει:

Κατόπιν ώριμης σκέψης και ευρισκόμενος σε μια μάλλον αμήχανη και δύσκολη θέση αποφάσισα να επιλέξω την έδρα του «Εμπορικού Τμήματος» με αποτέλεσμα να απωλέσει τη θέση της η κυρία Φιλίτσα Γκόβρανου, που τόσο πανάξια κατέκτησε στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές. 

 Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους μας για τον καλό και καθαρό αγώνα που δώσαμε στην προεκλογική περίοδο και τη συμβολή τους στην τιτάνια προσπάθειά μας. Τους ευχαριστώ όλους και κάθε ένα ξεχωριστά που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Γκόβρανου, που κατέθεσε τις ιδέες της, τις προτάσεις της, έδωσε την ψυχή της για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική για την παράταξη «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ».

Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί τώρα θα πορευτούμε ευσυνειδήτως και από την αξιόμαχη θέση της Αντιπολίτευσης στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών.

Βασίλης Καλαϊτζίδης – Επικεφαλής “ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ”

Μετά την παραπάνω απόφαση

Οι Έδρες για τον Συνδυασμό «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» που ανέρχονται συνολικά σε οκτώ (8) κατανέμονται ως εξής :

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:  3 ΕΔΡΕΣ

  1. Καλαϊτζίδης Βασίλειος του Δημητρίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού
  2. Παυλάκη Διαλεχτή του Νικολάου
  3. Μιχτσόγλου Μαρία του Δημητρίου

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ: 2 ΕΔΡΕΣ

  1. Μαρίνος Σταύρος του Γεωργίου
  2. Μαυρομιχάλης Χρήστος του Ιωάννη

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: 3 ΕΔΡΕΣ

  1. Κοτσαμπάς Σωτήριος (Σώτος) του Ιωάννη
  2. Δαρνάκα Αργυρή (Αργυρώ) του Βασιλείου
  3. Πιένκος – Ματάκου Εύα του Μιετσισλάβ

 

Advertisements