Εκλογές στη Δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου, με … έναν μόνο υποψήφιο!

Εκλογές στη Δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου, με … έναν μόνο υποψήφιο!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 18/4 ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της παράταξης αλλά και όλους τους Σερραίους πολίτες για την διαδικασία εκλογής του υποψήφιου Δημάρχου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Σφετκόπουλος είπε τα εξής:

«Το Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων καλεί τα μέλη της στην έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Απριλίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) οδός Εθνικής Αντίστασης 34 με θέμα την εκλογή υποψήφιου Δημάρχου της παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές από 11.00 το πρωί έως 18.00 το απόγευμα».

Να τονίσουμε πως υποψηφιότητα για … υποψήφιος Δήμαρχος κατέθεσε μόνο ο Θεόδωρος Αραμπατζής, επομένως θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος που θα μπορούν να ψηφίσουν οι προσερχόμενοι στις κάλπες.

H Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων σε ανακοίνωσή της τονίζει πως είναι:

«η μοναδική δημοτική παράταξη που από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει συνεχή παρουσία στα δημοτικά πράγματα. Ως δημοτική αρχή, έχει να επιδείξει σημαντικό και ωφέλιμο έργο για τους δημότες. Συνεχίζει ενωμένη με νέο υποψήφιο Δήμαρχο και διεκδικεί την εκλογή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές».