Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ν.Σερρών για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ_ΒενιζέλοςΥποτονικό είναι το ενδιαφέρον στο νομό Σερρών για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών. Μέχρι την Τετάρτη, στις 20.00 μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν αιτήσεις για υποψηφιότητα στις εκλογές για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 από 09:00 μέχρι 19:00, έτσι όπως περιγράφονται στη σχετική εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.Οι εκλογικές διαδικασίες αφορούν τα όργανα:Α. Νομαρχιακών επιτροπών(Ν.Ε)Β. Νομαρχιακών επιτροπών καταστατικού και πιστοποίησης ( ΝΕ.ΚΑΠ).Γ. Νομαρχιακών επιτροπών οικονονικού ελέγχου(Ν.Ε.Ο.Ε)Δ. Συντονιστικών επιτροπών των Δ.Ο (Σ.Ε)

Μετά την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, του Γραμματέα και του Πολιτικού Συμβουλίου στο ΠΑΣΟΚ θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής των οργάνων στις Νομαρχιακές Επιτροπές.

Την περασμένη Κυριακή σε νομαρχιακή συνέλευση που έγινε στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ», όπου η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη, έντονη ήταν η εσωκομματική κριτική, ενώ ειπώθηκαν έντονες αμφιβολίες για τη φερεγγυότητα της διαδικασίας των εκλογών. Ζητήθηκε μάλιστα να στηθεί μόνο μια κάλπη κεντρικά στο νομό Σερρών, ώστε να αποφευχθούν τα φαινόμενα καλπονοθείας προηγούμενων διαδικασιών με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της Νεας Ζίχνης Σερρών και της Σιντικης.