Έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα τα «λιοντάρια» του handball

Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Tζανουκάκης Γιώργος, , φοιτητής στα ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, ο οποίος κέρδισε μια μπάλα χαντμπολ SELECT
Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Tζανουκάκης Γιώργος, , φοιτητής στα ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, ο οποίος κέρδισε μια μπάλα χαντμπολ SELECT

Έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα τα λιοντάρια δίνοντας ευχές για υγεία, καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Ο Πανσερραικος είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Τα τμήματα χειροσφαίρισης έγραψαν, γράφουν και θα συνεχίζουν να γράφουν το δικό τους κομμάτι σε αυτήν. Εγώ θα ήθελα να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά, τόσο σε αυτά που είναι τώρα εδώ κοντά μας όσο και σε αυτά που για διαφόρους λόγους έφυγαν στο παρελθόν, γιατί το καθένα με τον τρόπο του, έβαλε το δικό του λιθαράκι για να υπάρχει αυτήν η ομάδα. Θερμά συγχαρητήρια, εύχομαι πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία σε όλους.» μας δήλωσε ο αγαπητός προπονητής Σταύρος Αγγελίδης ο οποίος γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει πάρει στις πλάτες του το μεγαλύτερο βάρος για την ύπαρξη και παρουσία αυτής της ομάδας στα πρωταθλήματα χειροσφαίρισης και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΑΚΗ
Η βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΑΚΗ

Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Tζανουκάκης Γιώργος, το παλληκάρι μας από την πολυαγαπημένη Κρήτη, φοιτητής εδώ στα ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, ο οποίος κέρδισε μια μπάλα χαντμπολ SELECT και μας δήλωσε : « Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που κερδίζω το φλουρί. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη και σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Να είναι όλοι καλά και το λιοντάρι να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Όσο για την μπάλα χάντμπολ ήδη από σήμερα το βράδυ ξεκινάω προπονήσεις και στο σπίτι….»

Η βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΑΚΗ και ευχαριστούμε πάρα πολύ που για ακόμα μία φορά βρίσκεται κοντά μας εκφράζοντας την αγάπη τους προς το δυναμικό αυτό άθλημα.