Η Εκστρατεία Αγάπης για την 8χρονη από τις Σέρρες συνεχίζεται…

Η Εκστρατεία Αγάπης για την 8χρονη από τις Σέρρες συνεχίζεται…

αγγελούδι-Σέρρες-βοήθειαΤην Τετάρτη η μικρή μας 8χρονη από τις Σέρρες ταξιδεύει για Γερμανία. Την Πέμπτη θα μπει στην Κλινική για να ξεκινήσει τον αγώνα της. Εκτός από τις προσευχές και τις ευχές μας, παρακαλούμε όλους να καταθέσουμε και την αγάπη μας τη Δευτέρα 7/7 και την Τρίτη 8/7 για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, άμεσα. Περάστε από τα Hondos Center και αφήστε ότι μπορείτε στον κουμπαρά ή κάντε κατάθεση στη Eurobank στον αριθμό λογαριασμού: 0026-0223-21-0102300298
ΙΒΑΝ: GR 7802602230000210102300298 στο όνομα Αικατερίνη Μάνθου

Παρακαλούμε επίσης τους Συλλόγους, Σωματεία, Φορείς και όσες ομάδες πολιτών μπορούν να ενεργοποιηθούν άμεσα, να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν για το σκοπό αυτό. Η Εκστρατεία Αγάπης συνεχίζεται. Θέλουμε να γυρίσει πίσω με χαμόγελο ο μικρός μας άγγελος.

Να θυμίσουνε ό,τι: Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα 8χρονο κορίτσι από τις Σέρρες στο οποίο πρόσφατα διαγνώσθηκε όγκος στον εγκέφαλο. Το μικρό αγγελούδι πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία προκειμένου να μπορεί να ζήσει όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας της. Η οικογένεια όμως αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού καθώς και της νοσηλείας.

Ο Σύλλογος Σερραίες Μανούλες καθώς και το κατάστημα Hondos Center του νομού έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να βοηθηθεί οικονομικά η 8χρονη.

Για το Σύλλογο “Σερραίες Μανούλες”

Βασιλική Πέτσα

Πρόεδρος Δ.Σ.