ΕΛΛΑΔΑ 2019: Η ΔΕΔΗΕ (ΔΕΗ) … διέκοψε εκτός από το ρεύμα και το πρωτάθλημα μινι-ΠΟΛΟ του ομίλου των Σερρών!

ΕΛΛΑΔΑ 2019: Η ΔΕΔΗΕ (ΔΕΗ) … διέκοψε εκτός από το ρεύμα και το πρωτάθλημα μινι-ΠΟΛΟ του ομίλου των Σερρών!

Τη σφοδρή δυσαρέσκεια τόσο των οργανωτών όσο και των συμμετασχόντων προκάλεσε η… «προγραμματισμένη» διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κολυμβητηρίου Σερρών την Κυριακή 10/2 (τελευταία μέρα των αγώνων), που είχε ως συνέπεια να διακοπεί το Πρωτάθλημα μίνι παίδων στο πόλο, το οποίο διεξάγονταν στις Σέρρες από την Παρασκευή 8/2.

Συγκεκριμένα η ΔΕΔΗΕ, εταιρεία που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο προγραμμάτισε πολύωρη (περισσότερο από 8 ώρες) διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κολυμβητηρίου Σερρών, χωρίς(;) να λάβει υπόψη της τη διενέργεια αγώνων στα δύο Κλειστά (Κολυμβητήριο & Γυμναστήριο) της πόλης των Σερρών.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ενημερωθούν καθυστερημένα οι διοργανωτές και οι αγώνες να ξεκινήσουν κανονικά καθώς δεν μπορούσε να αναβληθεί το πρωτάθλημα.

Ταλαιπωρία και οικονομικό κόστος

Ετσι εκτός από την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι μικροί (γεννηθέντες 2006 και άνω)  παίκτες των ομάδων να ξαναταξιδέψουν στις Σέρρες (Δύο ομάδες είναι από το νομό Εβρου Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα, η μία από Καβάλα και η ΧΑΝΘ από Θεσσαλονίκη), υπάρχει και η οικονομική επιβάρυνση τόσο για τις μετακινήσεις και τη διαμονή, όσο και των αγώνων, που επωμίζεται η διοργανώτρια ομάδα που είναι ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός και ανέρχεται σε 950€. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Το όλο θέμα όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε την δυσαρέσκεια όλων των συμμετοχόντων για την ενέργεια της ΔΕΔΗΕ και ακούστηκαν ουκ ολίγα σχόλια διόλου κολακευτικά!

Πρόβλημα και σε αγώνα μπάσκετ

Να σημειωθεί πως στο διπλανό Κλειστό Γυμναστήριο, ο αγώνας μπάσκετ για την Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Ολύμπια Λάρισας), μετατέθηκε για τον ίδιο λόγο από τις 13.00 στις 15.30 (08:00-15.00 ήταν η διακοπή ρεύματος). Κι αυτός αν και ξεκίνησε κανονικά εν’τούτοις διεξήχθει με προβλήματα, καθώς σημειώθηκε νέα διακοπή ρεύματος στις 16.00 η οποία όμως δεν διήρκησε παραπάνω από 15 λεπτά, οπότε μετά ολοκληρώθηκε κανονικά.

Κατά τα’ άλλα αγωνιστικά τις δύο πρώτες ημέρες τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία που διαμορφώθηκε  ως εξής:

ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Κολυμβητήριο Σερρών):

 • Πανσερραίκός-Εθνικός Αλέξανδρούπολης 4-9
 • Ποσειδών Ορ. – Πανσερραϊκός 12-6,
 • Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΝΟ Καβάλας 6-9,
 • ΧΑΝΘ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-8,
 • ΝΟ Καβάλας – Ποσειδών Ορ. 13-9.

Βαθμολογία:

 1. ΝΟ Καβάλας (3 αγ.) 9,
 2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 αγ.) 6,
 3. Ποσειδών Ορ. (2 αγ.) 3,
 4. Πανσερραϊκός (2 αγ.) 0,
 5. ΧΑΝΘ (2 αγ.) 0.

Οι αγώνες της 3ης ημέρας που δεν πραγματοποήθηκαν

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

 • 09:30 Ποσειδών Ορεστιάδας – ΧΑΝΘ
 • 11:00 Πανσερραικός – ΝΟΚαβάλας
 • 16:00 Eθνικός Αλεξ/πολης – Ποσειδών Ορεστιάδας
 • 17:30 ΧΑΝΘ – Πανσερραικός

Στην Ομοσπονδία επαφίεται τι θα γίνει στη συνέχεια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Φωτορεπορτάζ από τον 1ο αγώνα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με τον Εθνικό Αλέξανδρούπολης, μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=2064987816921483 facebook_image_size=larger]