Ελληνική η νέα διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus με ελληνική μουσική της δεκαετίας του… 1930!!!

Ελληνική η νέα διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus με ελληνική μουσική της δεκαετίας του… 1930!!!

Η νέα διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus έχει άρωμα… Ελλάδας. Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube και η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό, όπου ένα νεαρό κορίτσι φτάνει για να επισκεφτεί τη γιαγιά της.

Πρεμιέρα στις Χρυσές Σφαίρες 2017

Το “Take Mine” που έκανε επίσημη πρεμιέρα στη διάρκεια της απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2017 έχει γυριστεί σε ελληνικά χωριά της Μάνης με Έλληνες πρωταγωνιστές και σενάριο που θέλει μία κοπέλα (Νεφέλη Κουρή) να επιστρέφει στο χωριό της και να εντυπωσιάζει τη γιαγιά της και τους άλλους μόνιμους κατοίκους με τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 7 Plus και ειδικότερα τη λειτουργία Πορτρέτου.

Ελληνική μουσική της δεκαετίας του 1930!!!

Η διαφήμιση έχει ένα μουσικό χαλί που αναζητούν πολλοί, καθώς έχει κάνει αίσθηση. Το κομμάτι “Πάμε στη Χονολουλού” αποτελεί μία δημιουργία του Κώστα Μπέζου (1905-1943), μίας αινιγματικής φυσιογνωμίας για το ελληνικό τραγούδι που έχει αφήσει πίσω του έργο στο ρεμπέτικο και όχι μόνο, πέθανε ωστόσο νέος σε ηλικία 37 ετών κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Ο Κώστας Μπέζος είχε και δικό του συγκρότημα με χαβάγιες, οι οποίοι έπαιζαν πάντα με άσπρα ρούχα και είχαν την ονομασία “Άσπρα Πουλιά”. Μαζί τους είχε δημιουργήσει το κομμάτι που αναφέρεται στα όνειρα ενός ζευγαριού για διακοπές στην πρωτεύουσα της Χαβάης.

Ακούστε το.

πηγη: digitallife.gr