ΕΛΜΕ Σερρών: Κήρυξη στάσεων εργασίας 13/6 για τους Διευθυντές των Σχολείων

ελμε-διαθεσιμότηταΤο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών κηρύσσει την Παρασκευή, 13/06/2014 δύο τρίωρες στάσεις εργασίας (12 π.μ. – 2 μ.μ και 2 μ.μ – 6 μ.μ) για τους Διευθυντές των Σχολείων που ανήκουν στην Περ. Ενότητα Σερρών και  έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στα προγραμματισμένα σεμινάρια για την αξιολόγηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 ήταν προγραμματισμένα να υλοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια των Διευθυντών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Σερρών σχετικά με την αξιολόγηση σε τρία διαφορετικά σχολεία. Ένα τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών, ένα στο 4ο Γυμνάσιο Σερρών και ένα στο 6ο Γυμνάσιο Σερρών. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ομοσπονδίας μας, ΟΛΜΕ καλέσαμε σε κινητοποίηση για να διαμαρτυρηθούμε για την αξιολόγηση που προωθεί το Υπ. Παιδείας.

Είναι γεγονός ότι το ένα από τα τρία τμήματα των σεμιναρίων (στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών) δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι Διευθυντές στην πλειοψηφία τους δεν κατόρθωσαν να εισέλθουν στο κτίριο από τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς.

Επειδή τα σεμινάρια συνεχίζονται, σας καλούμε και πάλι να συμμετέχετε στις κινητοποιήσεις με στόχο πάντα τη διεκδίκηση της υπηρεσιακής και εκπαιδευτικής μας αξιοπρέπειας.

  • Αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ συγκεντρωνόμαστε στα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών (στο 2ο όροφο) για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις κινητοποιήσεις μας για την επόμενη ημέρα Παρασκευή.
  • Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. συγκεντρωνόμαστε έξω από το 1ο Γυμνάσιο Σερρών, 4ο Γυμνάσιο Σερρών και 6ο Γυμνάσιο Σερρών για να διαδηλώσουμε ενάντια στην αξιολόγηση.

Οι δύο στάσεις εργασίας (12-3 και 3-6) της ΕΛΜΕ ΣΕΡΡΩΝ αφορούν μόνον τους Διευθυντές Σχολείων προκειμένου να τους διευκολύνουν να μη συμμετέχουν στα σεμινάρια.

Σε όλη την Ελλάδα εκφράζονται αντιδράσεις από τις ΕΛΜΕ της χώρας και από τα σωματεία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται πανελλαδικά για την αξιολόγηση. Σήμερα η ΕΛΜΕ Σερρών διαδήλωσε στο ένα τμήμα με επιτυχία. Σας καλούμε την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 να δώσουμε δυναμικό παρόν έξω από τα σχολεία όπου γίνεται η επιμόρφωση. Το εργασιακό μας μέλλον είναι υπόθεση όλων μας. Η αξιολόγηση αφορά όλο τον κλάδο και όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ συγκεντρωνόμαστε στα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. έξω από το

1ο Γυμνάσιο Σερρών, 4ο Γυμνάσιο Σερρών και 6ο Γυμνάσιο Σερρών

διαδηλώνουμε ενάντια στην αξιολόγηση