Η Ελπίδα Σκουτάρεως ένα βήμα πριν τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και τη Γ’ Εθνική

Η Ελπίδα Σκουτάρεως ένα βήμα πριν τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και τη Γ’ Εθνική

Η Ελπίδα Σκουτάρεως βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, που ταυτόχρονα θα της ανοίξει το δρόμο για την Γ’ Εθνική, αφου και μόνο η συμμετοχή στον τελικό της εξασφαλίζει το εισιτήριο μια και οι φιναλίστ στον άλλο ημιτελικό (Ηρόδοτος και Αστέρας Βλαχιώτης) έχουν εξασφαλίσει την άνοδο από τα πρωταθλήματά τους.

Για να το πετύχει αυτό  την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 3:00μ.μ. υποδέχεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών το Κερατσίνι το οποίο είναι αήττητο μεχρι στιγμής.

Η Ελπίδα Σκουτάρεως καλείται να δώσει τον πρώιμο τελικό χωρίς έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της, τον Μπόζινταρ Τάντιτς που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αλμυρό Βόλου. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ αφού αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Στεφανίδη (η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα).

Κάλεσμα της διοίκησης στον φίλαθλο κόσμο: «Όλα είναι στο χέρι μας»

Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Σερρών να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι. Η ανακοίνωση της διοίκησης των κυπελλούχων της ΕΠΣ Σερρών είναι:

«Υπάρχει αλλαγή ώρα έναρξης παιχνιδιού καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα το ζήτησε για να προλάβει τα αεροπορικά της εισιτήρια της επιστροφής. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 αυτή τη φορά.
Μια ημέρα πριν τον μεγάλο πρόωρο τελικό κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα αυτή του Α.Π.Ο Κερατσινίου. 

Ένας αγώνας κλειδί για την άνοδο στην Γ εθνική. Δυο ομάδες, ένας αγώνας κι ένα κλειδί. Στήριξε την προσπάθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων που εργάζονται να πετύχουν το καλύτερο για την Ελπίς Σκουτάρεως.

 Στήριξε την εκπρόσωπο του νόμου Σερρών. Βαλε και εσύ τα δυνατά σου για την μεγάλη αυτή δοκιμασία…


«ΤΕΤΑΡΤΗ 10\5 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00»
«ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ»
«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ»
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»