Εμφυτεύματα δοντιών, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία από Dental Pearls

Εμφυτεύματα δοντιών, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία από Dental Pearls

Αν για εσάς είναι πολύ σημαντικό ένα λευκό χαμόγελο και ίσια δόντια γεμάτα υγεία, τότε η αισθητική οδοντιατρική έχει να σας προτείνει πολλές λύσεις, για να σταματήσει η ταλαιπωρία με χαλασμένα δόντια, σπασμένα, απονευρωμένα κ.τ.λ.

Τα εμφυτεύματα δοντιών, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό και προτείνονται σε μεγάλο βαθμό από όλους σχεδόν τους οδοντιάτρους.

Τι υπόσχονται;

Ολοκαίνουργια δόντια, που δεν θα έχουν ρωγμές και δεν θα κουνιούνται, μέσα σε λίγες μέρες! Πριν λίγα χρόνια τα άτομα που από ατύχημα είχαν χάσει τα δόντια τους και είχαν αναγκαστεί να βάλουν μασέλα, πλέον μπορούν να έχουν τα δικά τους δόντια πιο υγιή από ποτέ.

Ο ασθενής μπορεί να επιλέξει από ένα δόντι μέχρι όλη την στοματική κοιλότητα, αξιοποιώντας τα εμφυτεύματα δοντιών στο έπακρον.

Αυτό που είναι σημαντικό; Να επιλέξετε έναν καλό οδοντίατρο, ο οποίος θα ορίσει τα σωστά διαστήματα και θα σας προσφέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Δείτε μερικά αποτελέσματα εδώ.

Ποια είναι τα στάδια που θα ακολουθηθούν;

  1. Λήψη οδοντιατρικού ιστορικού και αποτυπωμάτων
  2. Περιοδοντικός έλεγχος
  3. Πανοραμική ακτινογραφία και αξονική

Με το πέρας της διαδικασίας, μπορείτε να απολαμβάνετε και πάλι τις κοινωνικές σας συναναστροφές, να μασάτε όλες τις τροφές και να φαίνεστε νεότεροι! Βέβαια απαιτούν από μέρος σας μία σχολαστική υγιεινή και κάθε 6μηνο επίσκεψη στον οδοντίατρό σας.

Γιατί να επιλέξετε τα εμφυτεύματα δοντιών;

Το πιο σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να αναπληρώνουν ένα μόνο δόντι, χωρίς να επηρεάζουν τα διπλανά αλλά και περισσότερα με μεγάλη σταθερότητα. Ο τεμαχισμός της τροφής μπορεί να γίνει ολοκληρωμένα, χωρίς δυσκολίες και τέλος το άτομο τα νιώθει σαν δικά του δόντια, έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως μπαίνουν τα εμφυτεύματα, από τι υλικό αποτελούνται και αν είναι κατάλληλα για εσάς, μέσα από το DENTAL PEARLS!