Εμπαιγμό από τη δημοτική αρχή του Π.Αγγελίδη, καταγγέλλει ο σύλλογος γυναικών Λευκώνα η «Εστία»

παρκο-φουσκες-ΛευκώναςΣε εγγραφή διαμαρτυρία για τις ενέργειες και αποφάσεις του τοπικού Συμβουλίου Λευκώνα  του Δήμου Σερρών, προχώρησε ο Σύλλογος γυναικών Λευκώνα «Η Εστία». Η διαμαρτυρία αφορά την παραχώρηση του χώρου «Φούσκες» (το πάρκο βγαίνοντας από τον Λευκώνα» δεξιά) σε ιδιώτες, ενώ είχαν υποσχέσεις, όπως αναφέρουν, (γραπτές & προφορικές) ότι θα τους παραχωρηθεί.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

Αγαπητοί συνδημότες,
φίλοι και μέλη του συλλόγου γυναικών Λευκώνα “Η Εστία”, με μεγάλη οργή και απογοήτευση σας ενημερώνω πως σήμερα το απόγευμα 4-6-2015 συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο Λευκώνα, έχοντας ως θέμα τη μίσθωση του χώρου “Φούσκες” από ιδιώτες, αναιρώντας, ουσιαστικά, τις δύο προηγούμενες γνωμοδοτήσεις του υπέρ μας.
Δυστυχώς, έχοντας υπό την σκέπη μας 120 παιδιά και 140 γυναίκες και πιστεύοντας πως οι τοπικοί άρχοντες θα τηρήσουν τις προηγούμενες προφορικές και γραπτές υποσχέσεις τους, κρατήσαμε ένα χρόνο τώρα χαμηλό προφίλ και περιμέναμε υπομονετικά την οριστική απόφαση παραχώρησης του χώρου στο σύλλογό μας.
Τελικά γελαστήκαμε! Μας εμπαίζουν, ρίχνοντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλον -οι τοπικοί άρχοντες στους δημοτικούς άρχοντες και το αντίστροφο! Θλιβερότατο!
Έχουμε ενημερώθει από τις αρμόδιες υπηρεσίες πως δεν υπάρχει κανένα κώλυμα, στην υπόθεσή μας, ο κύριος δήμαρχος όμως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει και μάλιστα διαστρεβλώνοντας γεγονότα!

Η πρόεδρος

του συλλόγου “Η Εστία”
Τζιντζή Ελένη