Εμπορικός Σύλλογος: Ανοιχτά τα καταστήματα τη Κυριακή 6/11 – 10ημερο Προσφορών

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κατά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 συζήτησε το θέμα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου την οποία θα την υποστηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει ώστε να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό του Νομού Σερρών.

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 τα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν  κανονικά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 16:00.

Δεκαήμερο προσφορών 1-10 Νοεμβρίου

Ενημερώνει, επίσης, τους Σερραίους εμπόρους ότι σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ξεκινάει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Κατά την διενέργεια της εκπτωτικής περιόδου , απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τα εμπορικά καταστήματα, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

 

Προτρέπουμε τους Σερραίους εμπόρους να τηρήσουν τα βασικά που είναι:

  1. Διπλή αναγραφή των τιμών ( παλαιά και νέα )
  2. Ποσοστό έκπτωσης ( χωρίς να είναι υποχρεωτικό)
  3. Τήρηση των αναγραφόμενων  τιμών  στο ταμείο.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών εύχεται στο λιανεμπόριο καλές δουλειές και προτρέπει τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν, κάνοντας φθηνές και «έξυπνες» αγορές.