Εμπορικός Σύλλογος: Διανέμει φυλλάδια των καταστημάτων στη «Πολιτεία των Ευχών»

Εμπορικός Σύλλογος: Διανέμει φυλλάδια των καταστημάτων στη «Πολιτεία των Ευχών»

Η Διοίκηση  του Εμπορικού  Συλλόγου  ανακοινώνει σε όλους τους Σερραίους Έμπορους ότι συμμετέχει με δικό της  περίπτερο στην «Πολιτεία των Ευχών» .

Πέρα από τις δράσεις του Συλλόγου – συνδικαλιστικές,  προωθητικές,  τόνωσης της αγοράς κτλ – που ενημερώνει τους επισκέπτες,  ομόφωνα αποφάσισε

την προώθηση των Σερραϊκών εμπορικών καταστημάτων στο κοινό.

Καλούμε όλα τα Σερραϊκά εμπορικά καταστήματα να μας προμηθεύσουν με έντυπο διαφημιστικό υλικό ( φυλλάδια, κάρτες , προωθητικές ενέργειες,  καταλόγους κτλ) όπως επίσης και δείγματα προϊόντων ή υπηρεσιών για να τα διανέμουμε δωρεάν στους επισκέπτες της «Πολιτείας των Ευχών»  όπου αναμένεται να είναι πολλοί.

Η «Πολιτεία των Ευχών» θα διαρκέσει μέχρι την ημέρα εορτής των Αγίων Θεοφανείων ,  6/1/2017, όπου είναι αρκετές οι ημέρες για την ενέργεια αυτή.

Η συγκέντρωση του υλικού, έντυπα, προϊόντα  φυλλάδια κτλ θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Κωστοπούλου 2 1ος όροφος,  από  Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00  έως 12:00 πμ,   όπως επίσης και στο χώρο της Πολιτείας στο περίπτερο του συλλόγου όλη την ημέρα.