Εμπορικός Σύλλογος και ΟΕΒΕΣ Σερρών ζητούν εθελοντές για την τουριστική προβολή των Σερρών

Εμπορικός Σύλλογος και ΟΕΒΕΣ Σερρών ζητούν εθελοντές για την τουριστική προβολή των Σερρών

σερρες-τουρισμόςΤην Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στον  Εμπορικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε  η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής  επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕΣΣ για  την Ανάπτυξη του Τουρισμού στον Ν. Σερρών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση απο τον Εμπορικό Σύλλογο, στην σύσκεψη συμμετείχαν  ο Διευθυντής του Φορέα Διαχείρισης Σπηλαίου Αλιστράτης κ Καρτάλης Νικόλαος, ο γνωστός « άνθρωπος του μπάσκετ» κ Παραμανίδης Βασίλειος , ο οποίος θα συμμετέχει εθελοντικά στις συσκέψεις και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και τις γνωριμίες στην δημιουργία διαφόρων αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών στον τόπο μας και ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ Κεχαγιάς Άγγελος .

Ο σχεδιασμός του ειδικού φυλλαδίου ολοκληρώθηκε στην χθεσινή σύσκεψη και ήδη έχει δρομολογηθεί η αναζήτηση χορηγών. Το φυλλάδιο θα διανέμεται στην 30η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA  από τις 13- 16 Νοεμβρίου 2014 στο χώρο της ΔΕΘ στο περίπτερο της Περιφέρειας ΚΜ. Επίσης το φυλλάδιο θα διανέμεται και στο Μουσείο της Αμφίπολης στους εκατοντάδες επισκέπτες.

Η επιτροπή αποφάσισε και αναζητά άτομα για εθελοντική εργασία με τις παρακάτω ειδικότητες για την επίτευξη των στόχων :

  1.  Άτομα με ειδικότητα στο Τουριστικό Marketing
  2. Άτομα με ειδικότητα στην διαχείρηση site και κοινωνικών δικτύων
  3. Δημοσιογράφους

Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος, “για ακόμη μία φορά ότι η εργασία των μελών της επιτροπής και των εξωτερικών συνεργατών είναι εθελοντική“.