Εμπορικός Σύλλογος: Κλειστή η αγορά των Σερρών το Σάββατο 8/11

Εμπορικός Σύλλογος: Κλειστή η αγορά των Σερρών το Σάββατο 8/11
ΕΒΕΣ-διαμέρισμα-αγοράΜε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός σύλλογος Σερρών επισημαίνει ότι: κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, ομόφωνα αποφασίσθηκε τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά  το Σάββατο 8  Νοεμβρίου 2014  ημέρα εορτασμού των Πολιούχων Αγίων  της πόλης των Σερρών Παμμέγιστων Ταξιαρχών.
Αναφέρει επίσης ότι: Επειδή με το ΦΕΚ 170,τ.Α΄5/8/11 αφαιρείται από τους Αντιπεριφερειάρχες το δικαίωμα να ορίζουν τις 5 τοπικές αργίες μέσα στις οποίες είναι και η αργία του Πολιούχου της κάθε πόλης, ως Εμπορικός Σύλλογος,  με τις ευλογίες και την συμπαράσταση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κκ Θεολόγο πήραμε ομόφωνα την απόφαση. Η αργία αυτή  ισχύει και είναι γνωστή σε όλους τους Σερραίους εμπόρους  και καταναλωτές τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Καλούμε όλα τα Εμπορικά καταστήματα που φιλοξενούνται στην πόλη μας και έχουν τις έδρες τους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις να σεβαστούν την απόφαση μας  και τον εορτασμό της πόλεως μας και να μην λειτουργήσουν.
Μέλη του ΔΣ θα επισκεφτούν τα καταστήματα  αυτά και θα παραδώσουν στους Διευθυντές –υπευθύνους στην απόφασή μας.
Είναι ευχάριστο ότι πολλά  καταστήματα και αλυσίδες ζητούν την απόφαση του ΔΣ για να την εφαρμόσουν σεβόμενοι τα ήθη και τα έθιμα του κάθε τόπου.
Παρακαλούμε όλους τους  Σερραίους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό να σεβαστούν την απόφαση αυτή.