Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Ανοιχτή η αγορά την Κυριακή 28/12-Μετάθεση της «Λευκής Νύχτας» για 15/3

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Ανοιχτή η αγορά την Κυριακή 28/12-Μετάθεση της «Λευκής Νύχτας» για 15/3

χριστουγεννιατικη-αγοραΚατά την έκτακτη  συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 ομόφωνα αποφασίσθηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 ( σύμφωνα με την τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης που ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων ) από τις 11:00 έως 17:00 συνεχώς

Ομόφωνα αποφασίσθηκε η μεταφορά της δράσης «Λευκή Νύχτα» για το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 σε μια περίοδο λήξης των χειμερινών εκπτώσεων και έναν μήνα πριν την πασχαλινή περίοδο για την τόνωση της αγοράς το διάστημα αυτό. Μετά την μεταφορά της δράσης «Λευκή Νύχτα»  το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 είναι από τις 09:00 έως 15:00 συνεχώς.

Όσο αφορά τον καθορισμό της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέρα των 7  Κυριακών για το έτος 2015 θα κατατεθεί στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ Μωυσιάδη Ιωάννη η απόφαση της Διοίκησης που πάρθηκε κατά πλειοψηφία για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μόνο τις 7 υποχρεωτικές Κυριακές με μία επιπλέον την τελευταία Κυριακή του κάθε έτους καθώς είναι και η πιο παραγωγική.

Τέλος ομόφωνα αποφασίσθηκε η διεξαγωγή έρευνας με την διανομή ερωτηματολογίου σε όλα τα εμπορικά καταστήματα για το ένα επιθυμούν να λειτουργήσουν τις υπόλοιπες 6 Κυριακές του έτους αφού θεωρούμε ότι οι παραγωγικές Κυριακές είναι μόνο οι 2 ,των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.