ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Ανοιχτή η αγορά τις Κυριακές 14/12 & 21/12 «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 27/12

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Ανοιχτή η αγορά τις Κυριακές 14/12 & 21/12 «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 27/12
λευκή νύχταΤην Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού μεγάρου παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης( ΟΕΣΚΑΜΘ) κ. Παντελή Φιλιππίδη.
Στο ΔΣ εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου ήταν  ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Γιαννάκης και της ΟΕΒΕΣΣ ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Βλαχόπουλος.
Μεταξύ άλλων θεμάτων ομόφωνα αποφασίσθηκε η λειτουργία της αγοράς των Σερρών :
  • α) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
  • β) την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και
  • γ) Η δημιουργία «Λευκής Νύχτας» το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014
Κατά την διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» υπάρχει η δυνατότητα τα Εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τις επόμενες μέρες θα αποφασισθεί ακριβώς το προτεινόμενο ωράριο.
Η όλη δράση θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Δήμου Σερρών και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς όπως διάφορα events και happenings σύμφωνα πάντα με το εορταστικό κλίμα .
Το καταναλωτικό κοινό θα κληθεί να επισκεφθεί την αγορά των Σερρών και να πραγματοποιήσει τις αγορές του τις απογευματινές και βραδινές  ώρες του Σαββάτου σε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών ευχαριστεί την Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας.