ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Δεκαήμερο προσφορών 1-10 Νοεμβρίου, αλλά κλειστά τα καταστήματα στις Σέρρες την Κυριακή 2/11

Δεκαήμερων προσφορών 1-10 Νοεμβρίου
Δεκαήμερων προσφορών 1-10 Νοεμβρίου

2ο δεκαήμερο προσφορών για το έτος 2014 ξεκινά από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για ακόμη μια φορά δηλώνει την αντίθεσή της ως προς τις διατάξεις του Νόμου 4177/2013 που αφορούν τα εκπτωτικά δεκαήμερα , όπως έχει εξηγήσει σε παλαιότερες ανακοινώσεις της.

Παρόλα αυτά σεβόμενη τον νόμο, ενημερώνει τους Σερραίους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό ότι το 2ο δεκαήμερο προσφορών για το έτος 2014 ξεκινά από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί τις αγορές του Νομού μας στις οποίες υπάρχει πληρότητα προϊόντων σε πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλές τιμές.

Κλειστά την Κυριακή τα καταστήματα

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, ομόφωνα αποφασίσθηκε τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.

Κατά την άποψη του εμπορικού κόσμου  μόνο οι δύο (2) Κυριακές των Χριστουγέννων είναι ωφέλιμες για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και των εμπορικών καταστημάτων και μόνο αυτές θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα στο Νομό Σερρών.

Οι υπόλοιπες Κυριακές, πόσο δε οι 52, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα    στα εμπορικά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Ζητούμε από τους συναδέλφους και από το καταναλωτικό κοινό να σεβαστούν την απόφαση του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών».

Να σημειώσουμε πάντως πως οι αλυσίδες σουπερ μάρκετ και καταστημάτων με έδρα την Αθήνα  θα είναι ανοιχτά από τις 11.00πμ έως στις 20.00 την Κυριακή εφαρμόζοντας την απόφαση του ΥΠΕΚΑ για ανοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 2/11