Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 2/11 και το Σάββατο 8/11-Λευκή νύχτα στις 28/12

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 2/11 και το Σάββατο 8/11-Λευκή νύχτα στις 28/12
Δεκαήμερων προσφορών 1-10 Νοεμβρίου
Δεκαήμερων προσφορών 1-10 Νοεμβρίου

Κατά την συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 μεταξύ άλλων συζητήθηκε το δεύτερο 10ήμερο προσφορών 2014 από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.
Ομόφωνα αποφασίσθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 , που είναι η 5η εμβόλιμη Κυριακή του έτους τα καταστήματα των Σερρών να παραμείνουν κλειστά.
Όπως επισημάναμε σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας για την λειτουργία των Εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές , πλην των δύο Κυριακών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καμία άλλη Κυριακή δεν προσφέρει τίποτα στα Εμπορικά καταστήματα.
Επίσης κατά την ημέρα εορτασμού των πολιούχων Αγίων της πόλης των Σερρών Παμμέγιστων Ταξιαρχών το δικαίωμα να ορίζουν τις πέντε τοπικές αργίες ανήκει στις τοπικές κοινωνίες και στους τοπικούς φορείς και όχι σε κάποιο Υπουργείο της Αθήνας ομόφωνα αποφασίσθηκε με τις ευλογίες και την συμπαράσταση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κκ Θεολόγο η αγορά των Σερρών να παραμείνει κλειστή το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014.
Τέλος, για την τελευταία Κυριακή του χρόνου να επισημάνουμε ότι όλοι εκείνοι που αποφάσισαν για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το εμπόριο ( ειδικοί σύμβουλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης ) και δεν υπολόγισαν την πιο παραγωγική Κυριακή του έτους, ομόφωνα αποφασίσθηκε η δημιουργία “Λευκής Νύχτας” την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014.
Από σήμερα ξεκινάνε οι διαδικασίες και η προσκόμιση εγγράφων σε συνεργασία με τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου για την αδειοδότηση της δράσης – εκδήλωσης αυτής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών στην ανακοίνωσή του καταλήγει: «Ζητούμε από τους συναδέλφους και από το καταναλωτικό κοινό( οι οποίοι θα ενημερωθούν με γραπτές ανακοινώσεις τις προσεχείς μέρες) να σεβαστούν την απόφαση του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών».