Ένα πεντακοσάρικο για ένα άγιο δείπνο και … δυο σελίδες δικαιολογίες από το Δήμο Σερρών

Ένα πεντακοσάρικο για ένα άγιο δείπνο και … δυο σελίδες δικαιολογίες από το Δήμο Σερρών

@ Σε καιρούς χαλεπούς, 500 διέθεσε ο Δήμος Σερρών για το δείπνο των Ιεραρχών που είχε καλεσμένους ο Μητροπολίτης μας για την εορτή των Ταξιαρχών.

@ Το ποσό διατέθηκε από το κονδύλι των… «τηλεοπτικών κοινωνικών μηνυμάτων»  και χρειάστηκαν δυο ολόκληρες σελίδες για να αιτιολογηθεί η δαπάνη (υπο τον φόβο να το κόψει η Επίτροπος;;;)

@ Τη δαπάνη αρνήθηκαν (προς τιμή τους) να την ψηφίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι ∆ηµήτριος Γιαννακίδης & Σουλτάνα Γεωργούλα από τη «διάβαση πεζών» και ο Νικόλαος Καρύδας από τη «λαϊκή συσπείρωση»

@ Επίσης γύρω στα 260 κόστισαν στο Δήμο Σερρών τα στεφάνια που κατατέθηκαν την 28η Οκτωβρίου, από τους διάφορους φορείς προς τιμή των ηρώων.

@ Ερώτηση: δε θα έπιαναν περισσότερο τόπο, αν διέθεταν το ποσό για το συσσίτιο των απόρων και κατέθεταν συμβολικά από ένα λουλούδι οι… μεγαλόσχημοι;;; (ή έστω (σιγά μη το έκαναν) να τα πλήρωναν από την τσέπη τους;;;)  

@Μικρή ήταν η συμμετοχή και στις τρεις, ξεχωριστές, συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο που πραγματοποιήθηκαν τη Τρίτη 17/11 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο (Εργατικό Κέντρο Σερρών-Ν.Τ.Σερρών ΑΔΕΔΥ), την πλατεία Ελευθερίας (ΚΚΕ) και την πλατεία Κρονίου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ενάντια σε Συγκυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφάλαιο).

@ Μ.Μπόλαρης: Οι αγρότες ασκώντας ένα συνταγματικό δικαίωμα μιας κινητοποίησης, μιας συνάθροισης υποβολής των αιτημάτων τους, βοηθούν ώστε ο διάλογος ο οποίος γίνεται, η διαβούλευση η οποία γίνεται να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι αυτό αυτήν την κινητοποίηση και αυτές τις παρεμβάσεις τις καλωσορίζουμε. Έχει σημασία από την κινητοποίηση να φτάσουμε στην συζήτηση για ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

@ Τα δακρυγόνα και το ξύλο πως «δένουν» με τα παραπάνω είναι το ερώτημα

@ Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων του πρώην δήμου Καπετάν Μητρούσι  που έχουν ενταχθεί στον δήμο Σερρών προκαλεί η αύξηση του τιμολογίου ύδρευσης από τις αρχές του 2016.