Έναρξη των εκδηλώσεων του 6ου ECO FESTIVAL του Δήμου Σερρών στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Έναρξη των εκδηλώσεων του 6ου  ECO FESTIVAL του Δήμου Σερρών  στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 6ο ECO FESTIVAL του Δήμου Σερρών  την Τρίτη 23 Μαίου 2017 στο Κεντρικό Πάρκο  της πόλης.

Σε ένα επιμελημένο χώρο με σταντ, με  αφίσες  και σχέδια οικολογικού προσανατολισμού οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Το κεντρικό πάρκο  και τους μικρούς μαθητές επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μίλησε με τους δασκάλους και τα παιδιά, λέγοντας ότι ο Δήμος Σερρών επενδύει σε εκδηλώσεις όπως το ECO FESTIVAL, που έγινε πλέον θεσμός,  με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων παιδιών για το περιβάλλον.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης (EEBA)

Το ECO FESTIVAL είναι ενταγμένο στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης (EEBA) που αποτελεί μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση και τη δρομολόγηση δραστηριοτήτων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η ΕΕΒΑ λαμβάνει χώρα από 30 Μαΐου έως και 5 Ιουνίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων άρχισε την Δευτέρα 22-502017, με την ημερίδα “ Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον” που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ με μεγάλη επιτυχία.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 25 Μαΐου 2017 στο κεντρικό πάρκο.