Ενόψει ΔΕΘ, εξόρμηση στελεχών της ΝΔ στις Σέρρες

Ενόψει ΔΕΘ, εξόρμηση στελεχών της ΝΔ στις Σέρρες

Στις ΣΕΡΡΕΣ θα βρεθούν τη Δευτέρα 12/9 τα στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη (ευρωβουλευτής) Θανάσης Καββαδάς (βουλευτής Ν.Λευκάδα) και Κώστας Κατσαφάδος (βουλευτής Α’ Πειραιά & νήσων) στα πλαίσια της περιοδείας στελεχών της ΝΔ ενόψει ΔΕΘ σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας με μήνυμα:

«Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα»

Τα τρία στελέχη της ΝΔ θα επισκεφθουν στις Σέρρες εταιρίες και φορείς ανά θεματική ενότητα.

Ετσι από αγροτικές επιχειρήσεις θα επισκεφθούν

α)Εταιρεία ΚΡΙ-ΚΡΙ , β) Σπιρουλίνα Νιγρίτα (Γεωθερμία προτ. Μονάδα) Βαγγέλης Κολιτσάκης και γ) Βουβάλια Κερκίνης (λίμνη υδροβιότοπος) κρέας – γάλα (Μπόρας – Παπαδόπουλος)

Θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στα πλαίσια της θεματικής ενότητας ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ την εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. (έξω από το Νέο Σκοπό).

Στα πλαίσια της δράσης «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ» θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Σύλλογο αυτιστικών ατόμων «Ηλιαχτίδα» και στο ΚΑΑΜΕΑ Κέντρο Αμεα Σερρών 

Τέλος θα δώσουν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ

«οι “σαρωτικές” επισκέψεις στη βόρεια Ελλάδα είναι μόνο η αρχή»

Η νέα εξόρμηση ξεκινά, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα. Ύστερα από οδηγίες του Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες και τοπικά στελέχη, προετοιμάζουν σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων στην στη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά).

Όπως δηλώνουν στην Πειραιώς «οι “σαρωτικές” επισκέψεις στη βόρεια Ελλάδα είναι μόνο η αρχή, καθώς αντίστοιχο “σάρωμα” προετοιμάζει ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης σε όλη την επικράτεια».

Και τον Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Στο πλαίσιο αυτό, οι Συντονιστές, Τομεάρχες, Βουλευτές, Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας και τον Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα που αφορούν το νέο status quo στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια, τις μεταρρυθμίσεις και τις επιπτώσεις του λαϊκισμού στη ζωή μας, την Παιδεία και το ρόλο της στη σύγχρονη Δημοκρατία.

  • Την Πέμπτη 15/09 , στις 7.30μ.μ., το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αιθ. Μαν. Αναγνωστάκη με θέμα: «Μεταρρυθμίσεις στη παιδεία για μια σύγχρονη δημοκρατία»

Επίσης έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις και συναντήσεις βουλευτών και στελεχών των γραμματειών σε κοινωνικές δομές, γυναικείους αγροτικούς συνεταιρισμούς, εργατικά κέντρα, ενώσεις αποστράτων, επιστημονικούς φορείς, καθώς και με εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων του εξωτερικού και Ποντιακών Ομοσπονδιών.