Η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στις ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ

Η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στις ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ

δικαστηρια-Η Διοίκηση του Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ ενημερώνει τα μέλη της ότι συνεργάζεται με τις Διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ στο θέμα ομαδικών προσφυγών κατά του ΟΑΕΕ. 

Oι Διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ συγκεντρώνουν τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας και γενικότερα τους επιχειρηματίες του Ν. Σερρών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ για να προχωρήσουν σε ομαδικές προσφυγές των οφειλετών εναντίον του ΟΑΕΕ για την μη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας όπως έχουν αποφανθεί τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ενωση Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων ν.Σερρών:

Με την κίνηση αυτή θα δημιουργηθεί ένα «τείχος» προστασίας των οφειλετών σε κάθε ενέργεια αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών από το ΚΕΑΟ
Προσκαλούμε τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων να έρθουν σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Σωματείου μας για να προχωρήσουμε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕΣΣ  σε ομαδικές προσφυγές εναντίον του ΟΑΕΕ. 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 08:00-10:00
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ 2321022437
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝ. ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ κ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: 6974015456