Ενωτικό μήνυμα απο το νέο δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα.

Ενωτικό μήνυμα απο το νέο δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα.

δημαρχειο-ΝόταςΜε 99 ψήφους διαφορά ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Εμμανουήλ Παππά «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» , Δημήτρης Νότας «έκοψε» το νήμα της νίκης την Κυριακή της 25ης Μαΐου, αφήνοντας πίσω τον πολιτικό του αντίπαλο  για το δημαρχιακό θώκο του Εμμανουήλ Παππά, Βύρωνα Μπάλτσιο. Η εκλογική καταμέτρηση εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους δυο αντιπάλους να εναλλάσσονται στην πρωτιά της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων. Το προβάδισμα του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας, με τους ψηφοφόρους να επιλέγουν τον συνδυασμού του Δημήτρη Νότα, παρέμεινε σταθερό, με την τελική εκλογική διαδικασία να τον αναδεικνύει νικητή, δίνοντας του ποσοστό νίκης 50.42%, με 5969 ψήφους έναντι του Βύρωνα Μπάλτσιου που έλαβε 49,58% ,με 5870 ψήφους.

Οπως Αναφέρεται σε δελτίο τύπου του συνδυασμού: Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από πολύ νωρίς, με το κλείσιμο της κάλπης, στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Νότα, στην πρωτεύουσα του δήμου Εμμανουήλ Παππά, στο Χρυσό. Με την κάλπη να παίζει τα δικά της παιχνίδια και την αγωνία όλων να κορυφώνεται, μετά από κάθε αποτέλεσμα καταμέτρησης ψήφων των εκλογικών τμημάτων, η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα, κορυφώθηκε, με το τελευταίο εκλογικό τμήμα στο Δαφνούδι, να κρατά τα σκήπτρα του νικητή για περισσότερο από μία ώρα.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ, το εκλογικό αποτέλεσμα «απογείωσε» τους παρευρισκόμενους στο εκλογικό κέντρο, με τους εκλεγμένους πλέον δημοτικούς συμβούλους να σηκώνουν ψηλά στα χέρια τον επικεφαλής τους, Δημήτρη Νότα και τους συγγενείς και φίλους των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα νίκης.

Φανερά συγκινημένος ο νέος δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα στους πολίτες του δήμου, στους στενούς του συνεργάτες και όλους εκείνους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο νίκης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ».

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου για την υποστήριξή σας στον προεκλογικό αγώνα  των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά.  
Ο λαός του δήμου Εμμανουήλ Παππά έστειλε, το μήνυμα της αλλαγής και της ανανέωσης στο δήμο μας, δίνοντας στον συνδυασμό μας μία μεγάλη νίκη.
Νικητής όμως των εκλογών αυτών είναι ο λαός του δήμου Εμμανουήλ Παππά.
Η τιμή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου και τους συνεργάτες μου, μας καθιστά υπευθύνους να εργαστούμε και να υπηρετήσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια τον δήμο μας και όλοι μαζί ενωμένοι να σχεδιάσουμε το μέλλον του Εμμανουήλ Παππά.
Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» είναι η κίνηση όλων των πολιτών που έλαβαν  κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου και την ανοδική πορεία του.
Δεσμευόμαστε πως στο δήμο Εμμανουήλ Παππά  θα ξεκινήσει ένα δημιουργικό έργο, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε με σύνεση και σωστό προγραμματισμό το δήμο μας και θα του δώσουμε τη θέση που του αξίζει , θα τον πάμε μπροστά και αυτό μόνο όλοι «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» θα τα καταφέρουμε, με σύνεση, ταπεινότητα και δημιουργία.
Ευχαριστώ προσωπικά όσους συμπορεύτηκαν με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ, όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του τόπου μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Ως νέος Δήμαρχος του δήμου Εμμανουήλ Παππά, έχω την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναθέτουν οι δημότες μας. Μπροστά μας υπάρχουν προβλήματα, αλλά  και  προοπτικές  που θα αξιοποιήσουμε για  το καλό του Δήμου μας και των δημοτών. Πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε δίπλα στους συνδημότες και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των δημοτικών ενοτήτων με σωφροσύνη και απόλυτη διαύγεια.
Σας υπόσχομαι ότι θα καταθέσουμε το χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία, τις ικανότητες και τη μεγάλη διάθεση της προσφορά που μας διακατέχει, προκειμένου να μην χαθεί καμία ευκαιρία για την ανάπτυξη του τόπου.
Καλώ όλους  τους  συνδημότες, να συμμετέχουν ενεργά και να συμπαραταχθούν στην κοινή προσπάθεια  για το καλό του τόπου και του λαού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.
Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στελέχωσαν τον Συνδυασμό μας και κατάφεραν να τον αναδείξουν νικητή.
Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά  θα γίνει η αφετηρία για την αναζωογόνηση του ίδιου του πολιτικού μας συστήματος, θα γίνει πρότυπο μίμησης μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς, θα γίνει πρότυπο για όλο το νομό Σερρών και όχι μόνο. Όλοι μαζί, δημότες και δημοτική αρχή, θα συνεργαστούν και θα συντονιστούν, σαν μια γροθιά και ΜΑΖΙ θα αποδώσουν έργο. Μαζί θα πάμε μπροστά σε μια νέα π ρ α γ μ α τ ι κ ό τ η τ α , με νέο όραμα και αισιοδοξία!
ΜΑΖΙ θα κάνουμε το δήμο μας αντάξιο του ιστορικού ονόματος που φέρει,
«ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ» 
Σας ευχαριστώ θερμά
Δημήτρης Νότας
Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά