Εντολή αναβολής της έκδοσης λογαριασμών νερού στη ΔΕΥΑΣ στα χωριά του Δήμου, για μετά(;) τις εκλογές!

Εντολή αναβολής της έκδοσης λογαριασμών νερού στη ΔΕΥΑΣ στα χωριά του Δήμου, για μετά(;) τις εκλογές!

Φαίνεται πως το φαινόμενο των υπέρογκων λογαριασμών του νερού της ΔΕΥΑΣ παίρνει διαστάσεις, καθώς μετά  τους φουσκωμένους λογαριασμούς το Σκούταρι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών Μιχαήλ Θεοχάρης με έγγραφό του προς τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εκμετάλλευσης και κατανάλωσης, που έχει ημερομηνία Παρασκευή 17/5, του δίνει εντολή να μην γίνει έκδοση λογαριασμών νερού (εκκαθάριση 1ου τετραμήνου) στις συνδέσεις του πρώην Δήμου Λευκώνα και στην Ορεινή (οι οποίοι ήταν να εκδοθούν την Δευτέρα 20/5).

Επανέλεχος στις καταναλώσεις πάνω από 200κ.μ.

Μάλιστα διατάσει επανέλεγχο όλων των περιπτώσεων που η κατανάλωση υπερβαίνει τα 200 m3, ενώ τονίζει στο έγγραφό του, ότι δεν θα υπάρξει καμιά έκδοση λογαριασμού αν δεν ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Παράλληλα παραδίδει τους λογαριασμούς που προσκόμισαν στο γραφείο του κάτοικοι του Σκουτάρεως, για να ελεγχθούν και αυτοί.

Γενάτε το ερώτημα δεν θα μπορούσε η ΔΕΥΑΣ να μην εκδώσει μόνο τους λογαριασμούς που αφορά ο έλεγχος (δηλαδή τις καταναλώσεις πάνω από 200 κ.μ. οι οποίοι δεν πιστεύουμε ότι είναι και πολλοί) και να εκδώσει κανονικά του υπόλοιπους;;;

Δεν διανοούμαστε, πως  πέντε ημέρες πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, στη Δημοτική Επιχείρηση φοβούνται(;) τον εκλογικό αντίκτυπο που θα έχει (στην Δημοτική παράταξη του Θ.Αραμπατζή)  η έκδοση λογαριασμών του νερού στα χωριά του Δήμου Σερρών και γι’αυτό προτιμούν αυτή να γίνει μετά τις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαϊου, καθώς είναι βέβαιο, πως οι έλεγχοι,  η εκτύπωση των λογαριασμών και η παράδοσή τους, στους καταναλωτές, μετά από αυτή την ολιγοήμερη αναβολή, θα γίνει μετά τις εκλογές.