Εντυπωσίασαν τους Σερραίους οι 25 Γάλλοι Πιλότοι πριν ξεκινήσουν το… «Ταξίδι στην γη του Οδυσσέα»! (95 φωτος)

Εντυπωσίασαν τους Σερραίους οι 25 Γάλλοι Πιλότοι πριν ξεκινήσουν το… «Ταξίδι στην γη του Οδυσσέα»! (95 φωτος)

Από τις Σέρρες ξεκίνησαν το «Ταξίδι στην γη του Οδυσσέα» 25 Γάλλοι πιλότοι της αερολέσχης Παρισιού AIR FLASH με 15 ελικόπτερα (αυτόγυρα) και αεροσκάφη, οι οποίοι θα γυρίσουν και θα γνωρίσουν τη χώρα μας από… ψηλά!

Οι Γάλλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Αερολέσχης Σερρών και για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, επέλεξαν ξανά τις Σέρρες για αφετηρία του ταξιδιού τους στους αιθέρες της πατρίδας μας..

 Στο ταξίδι αυτό, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, έδωσαν τον τιμητικό για εμάς τίτλο ‘Voyage a La Terre de l’Odyssée’ (‘Ταξίδι στη γη του Οδυσσέα’).

Δεκάδες Σερραίοι εντυπωσιάστηκαν

Δεκάδες Σερραίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Αερολέσχης Σερρών και είχαν την ευκαιρία το περασμένο Σάββατο 11/5 το απόγευμα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τόσο τα μικρά αεροσκάφη, όσο και τους πιλότους τους.

Μάλιστα προς οι Γάλλοι για να τιμήσουν τους θεατές, έκαναν και πτήσεις επίδειξης των δυνατοτήτων τους πάνω από το αεροδρόμιο «Εμμανουήλ Παππάς», αποσπώντας τα «ααααα!!!» του θαυμασμού των θεατών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δ.Νότας, όσο και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Σερρών Παντελής Χράπας, καθώς και ο Διευθυντής Πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας Σερρών Βασίλης Βαφειάδης.

Η επίσκεψη αυτή, πέραν της σύσφιξης σχέσεων των δύο Αερολεσχών, αποτελεί και προβολή του νομού και της χώρας μας και συμβάλει στην ανάπτυξη του Αεροπορικού Τουρισμού.

Φωτορεπορτάζ από την εντυπωσιακή εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook

 

Advertisements

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.