ΕΟΣ Σερρών: Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στον Λαίλιά

ΕΟΣ Σερρών: Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στον Λαίλιά

Εν αναμονή της νέας χειμερινής σεζόν, ο Ε.Ο.Σ. Σερρών ενημερώνει τους λάτρεις των χειμερινών σπορ για τον τρόπο λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου στον Λαϊλιά.

Η πίστα του χιονοδρομικού κέντρου για τις αθλητικές ομάδες είτε του συλλόγου είτε οποιασδήποτε άλλης ομάδας που επιθυμεί να επιλέξει το δικό μας χιονοδρομικό κέντρο για την προετοιμασία της, θα είναι διαθέσιμη από τις  7.30 μέχρι 11.30 και θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τις πόρτες τους δεξιά και αριστερά της πίστας.

Μετά τις 11:30 και έως τις 13:30 οι ομάδες θα μπορούν χωρίς να έχουν προτεραιότητα στο λιφτ να συνεχίσουν την προπόνηση τους χωρίς τις πόρτες τους.

Στη συνέχεια μετά τις 13.30 και μέχρι το κλείσιμο του χιονοδρομικού στις 15:30. θα μπορούνε πάλι εφόσον το επιθυμούν να ξανά τοποθετήσουν πόρτες δεξιά και αριστερά της πίστας.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης,  η νέα τιμολογιακή πολιτική είναι η εξής:

  • 10 €  ημερήσια κάρτα
  • 8   €  για τους φοιτητές και τα γκρουπ
  • 5  € το παιδικό εισιτήριο και το εισιτήριο για τις φιλοξενούμενες ομάδες

Σε κάθε ημερήσια κάρτα το ποσό θα προσαυξάνεται κατά 2 ευρώ ως εγγύηση, τα οποία θα επιστρέφονται με την επιστροφή της κάρτας.

Η ετήσια κάρτα θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 και το κόστος αυτής ανέρχεται στο ποσό των 80€ για τα μέλη του συλλόγου και στα 110 € για τα μη μέλη.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Σερρών (Πρόεδρος Νικ. Γκότσης, Γραμματέας Ευθ.Παναγιώτου) καταλήγει αναφέροντας:

Είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε και να έχουμε μία καλή χιονοδρομική σεζόν προς όφελος των μικρών και μεγάλων φίλων αλλά και την ανάπτυξη και εξέλιξη του βουνού μας, του Λαϊλιά Σερρών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΪΛΙΑ ΥΨΟΜ. 1500 μ.  
  • ΤΗΛ.: 23210 62400
  • Live camera

 

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.