Επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων: Κάντε την σωστή επιλογή στον προμηθευτή σας!

Μία ξενοδοχειακή μονάδα είναι ένα έργο και μία αποστολή που για τον επιχειρηματία όχι μόνο κοστίζει στην αρχική φάση της αλλά είναι και χρονοβόρα. Θέλοντας λοιπόν να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας το καλύτερο για την επιχείρησή σας, κάνετε συγκεκριμένες επιλογές. Αν κάνετε τις σωστές τότε όλα προχωρούν άψογα και η μονάδα σας είναι λειτουργική για τους πελάτες σας, αν όχι τότε όλα καθυστερούν και το αποτέλεσμα δεν είναι το εφικτό.

Για να κάνετε πάντα τις καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές, δεν έχετε παρά να επιλέξετε επαγγελματικό ξενοδοχειακό εξοπλισμό Exana!

Διαμορφώστε την κουζίνα του ξενοδοχείου σας, όπως πρέπει να είναι με:

  • Ανοξείδωτες κατασκευές που είναι κατάλληλες για τον χώρο σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσες φορές θέλετε, παρέχοντας μεγάλη ανθεκτικότητα στην χρήση.
  • Συστήματα εξαερισμού και φυγόκεντρους απορροφητήρες που μπορούν να χαρίσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο της κουζίνας, περιορίζοντας τις οσμές σε συγκεκριμένα τετραγωνικά.

Για τους σεφ

Μία ξενοδοχειακή μονάδα, πρέπει να είναι ενισχυμένη με όλα τα απαραίτητα κομφόρ ειδικά αν θέλετε να αποκτήσετε την καλύτερη φήμη. Έτσι λοιπόν, πρέπει εκτός από όλη την ποικιλία, να αποκτήσετε και τον καλύτερο εξοπλισμό.

Μέσα από την τεράστια ποικιλία του Exana θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας. Ειδικά εργαλεία για την επεξεργασία ζύμης, φούρνους πολλών επιπέδων, μηχανές παγωτού, πάγκους κοπής, Ribot:1 μηχάνημα = 1000 συνταγές κ.α.

Το online κατάστημα Exana σας παρέχει εκτός από την δυνατότητα άτοκων δόσεων σε συγκεκριμένες αγορές και την δυνατότητα να ζητήσετε να σας καλέσουν οι ειδικοί για να σας λύσουν τις απορίες σας και να σας δώσουν την προσφορά.