Επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα: Οι σταρ που το τόλμησαν

Ακούμε συχνά ότι όλο και περισσότερες διάσημες σταρ κάνουν πλαστική επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα με σκοπό να βελτιώσουν την εμφάνιση αλλά και την υγεία τους. Τι είναι όμως το συγκεκριμένο οστό και γιατί μας επηρεάζει τόσο πολύ;

Κατανοώντας την ύπαρξη και τη λειτουργία του

Το ρινικό διάφραγμα είναι το κεντρικό οστό της μύτης μας που χωρίζει τις δύο ρινικές κοιλότητες (ρουθούνια) μεταξύ τους και επιπλέον στηρίζει ολόκληρη την κατασκευή της μύτης. Ένα στραβό διάφραγμα λοιπόν έχει εξώφθαλμη επίδραση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην καλή λειτουργεία της μύτης μας.

Και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχει εκ γενετής στραβό διάφραγμα, η ανάγκη για επιδιόρθωση του είναι επιτακτική τόσο στους καθημερινούς ανθρώπους, όσο και στις διάσημες σταρ.

Η αγαπημένη επέμβαση των διασήμων

Αν λοιπόν αναρωτιέστε από πού πηγάζει η εντυπωσιακή ομορφιά τους, το μυστικό κρύβεται στους πλαστικούς χειρουργούς που τις έχουν αναλάβει. Ας δούμε στη συνέχεια ποιες σταρ επένδυσαν σε αυτή την επέμβαση για την εμφάνιση τους.

Μέγκαν Φοξ


Μία εμφανώς στραβή μύτη με προεξοχή διορθώθηκε εύκολα με μία απλή επέμβαση ρουτίνας στο ρινικό διάφραγμα και πλέον η αγαπημένη μας σταρ Μέγκαν Φοξ έχει την εντυπωσιακή εμφάνιση που την έκανε τόσο διάσημη και την ανέδειξε σε μία από τις πιο καυτές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Τζένιφερ Λόπεζ

Εντυπωσιακή, πανέμορφη και πλέον με άψογη μύτη. Το άλλοτε στραβό και ελαφρώς πρησμένο διάφραγμα της Τζένιφερ Λοπές εμπόδιζε την ανάδειξη της στην εκθαμβωτική λατίνα σταρ που είναι σήμερα και γι’ αυτό αποφάσισε να το αλλάξει.

Βικτόρια Μπέκαμ

Η Posh Spice μπορεί να ήταν εντυπωσιακή ως Spice Girl, όμορφη πάντως δεν ήταν. Ευτυχώς η πλαστική επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα βοήθησε αρκετά στην αναμόρφωση της εμφάνισης της και αφού έχασε και μερικά κιλά, έχει πλέον τον ομορφότερο άντρα στον πλανήτη!

Μάθετε περισσότερα για την επέμβαση του ρινικού διαφράγματος μέσα από την ιστοσελίδα faceanatomy.