Επιλέξτε τα προϊόντα της Solgar στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Επιλέξτε τα προϊόντα της Solgar στις καλύτερες τιμές της αγοράς

solgarΣτις μέρες μας σπάνια βρίσκεις κάποιον που να μην έχει πάρει συμπληρώματα διατροφής, για την προάσπιση του ανοσοποιητικού, την συμπλήρωση βασικών στοιχείων που λείπουν από τα γεύματά του, την ενίσχυση του οργανισμού του σε χρόνιες παθήσεις που τον απασχολούν, την βελτίωση της συγκέντρωσής του στην εργασία του και πολλά άλλα.

Εσείς ποια συμπληρώματα προτιμάτε;

Μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σας, όσον αφορά φόρμουλες που μπορούν να υπερασπιστούν τον οργανισμό σας με τον καλύτερο τρόπο, είναι η Solgar!

Η εταιρεία εδώ και χρόνια προσφέρει ασφαλείς φόρμουλες που προσφέρουν στον οργανισμό μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα με τις βέλτιστες δυνατότητες.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι:

  1. Επιστημονική έρευνα. Όλα τα προϊόντα των κατηγοριών είναι αποτέλεσμα επιστημονικής αναζήτησης.
  2. Ποιοτικός έλεγχος. Οι φόρμουλες ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους.
  3. Ανακυκλώσιμα υλικά. Η προάσπιση του περιβάλλοντος είναι μία από τις σημαντικότερες προβλέψεις. Τα προϊόντα της Solgar είναι ευρέως γνωστά για την χρήση 100% ανακυκλώσιμων υλικών.

Το Pharm16 σας προσφέρει όλα τα προϊόντα Solgar  μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες υγείας και ευεξίας!

Πάρτε μία γεύση:

Βιταμίνες-μέταλλα: SolgarRose Hips 1000mg Tablets: 100. Η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο σημαντικά βοηθήματα για τον οργανισμό. Στην συσκευασία περιέχονται η βιταμίνη C μαζί με καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς. Πείτε ναι στην μείωση της κούρασης, σε ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό και σε μία ενδεδειγμένη λειτουργία του νευρικού συστήματος! Προμηθευτείτε το εδώ !

Διατροφικά συμπληρώματα: SolgarLECITHIN “95” granules 227gr. Ένα συμπλήρωμα σε μαλακές κάψουλες που βοηθάει καθοριστικά στην τόνωση του νευρικού συστήματος, ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει από την εμφάνιση χολολίθων και απομακρύνει τους ιούς της γρίπης. Αποκτήστε το εδώ !